|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cóż, jak zwykle mogło być lepiej, ale nie jest źle. Udalo mi sie spotkac wielka stope ;] tzn najpierw mape rzecz jasna( wbrew pozorom nie jest to trudne, śmiem wysunac wniosek ze od nastroju Sima zalezy co znajdzie, nie wiem czy ma to pokrycie z prawda). Fajna animacja morza choc w nocy dziwnie sie swieci. Gra oczywiscie wolniej chodzi bo na mojej konfiguracji tj. 1280x1024 i max ustawieniach zdarza jej zaciac na kilka sekund np. nad morzem. Troche to denerwuje ale coż... , Dodatek fajny, lecz bez rewelacji. Widac doskonale ze jest to produkt nastawiony na zysk , niestety. Mimo wszystko maniacy beda usatysfakcjonowani. Wydanych pieniedzy nie zaluje , ale jak na taki dodatek jest to cena troche wysoka.... Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm... No tak se czytam Wasze opinie i cieszę się, że nawet nie myślałem o kupieniu Podróży... Jest to już 6 dodatek i cały czas, dodatek po dodatku poziom gry, nie oszukujmy się spada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mnie się tam ten dodatek podoba
![]() P.S. ej, a u was też, gdy sim ma włączoną własną wolę co chwila chce tańczyć tai chi <czy jakoś tak>? o_O bo moja to bez przerwy>.<. wchodzi na parcelę - tańczy. zje coś - tańczy. skończy tańczyć - zaczyna jeszcze raz... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Osobiście mi się podoba,Wszystko jest fajne i narazie (jak dla mnie najleprzy dodatek) ale może rzeczywiście szybko się znudzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mam pytanie czytałam gdzieś że będzie można wybrać się w góry przyczepą,czy to prawda?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |