|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mam pewien problem.. Mianowicie, pojechałam moją simką na wakacje do wioski Tekamizu, zaś stamtąd na targ i pagodę tekamizu. Zapisałam gre, więc sim pozostał na wakacjach. Kiedy wchodzę na otoczenie (w moim przypadku Miłowo), klikam na dom simki i chcę do niego wejść to wyskakuje komunikat, że mój sim jest na wakacjach i czy chce się tam przenieść, zaznaczam "tak".. i przenosze się na wakacje ale nie ma ta mojego sima! Co mam robić, żeby przywrócić go do domu w Miłowie i móc nim grać? Proszę o szybką odpowiedź
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 19
|
Bling91 kiedy chociaż jeden z Twoich simów wyjeżdża na wakacje to pozostałymi nie możesz wtenczas grać, a jeżeli sprawdzałeś w wiosce Takemizu na parceli publicznej to błędnie, bo Twój sim powinien być w hotelu bądź domku letniskowym.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Kiedy wchodzę do Tekamizu nie ma jej w żadnym hotelu ani na żadnej innej parceli;/ Kiedy naciskam na jej dom w Miłowie wyskakuje: Rodzina ... przebywa właśnie na parceli Targ i pagoda Tekamizu. Czy chcesz grać na tej parceli? Jeżeli zaznaczam tak, zaczyna się ładowanie Tekamizu i wyświetla się cała wioska jednak nigdzie nie ma tam mojego sima. Jest na to jakaś rada
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bling, może hotele są? Jeśli tak, musisz kliknąć na jeden z nich i zameldować się. A jeśli hoteli wciąż nie ma, to niestety, chyba będzie trzeba przyprowadzić Simów z ich obecnego domku. Chociaż nie wiem, czy będzie szło, skoro są na rzekomych wakacjach.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
czy duża sunia w simsach morze urodzić trojaczki?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mam dwa pytania.
1.Czy w dodatku podróże jedna rodzina może mieć kontrolę nad dwoma parcelami? Chodzi mi o taki domek letniskowy dla rodziny. A jeśli nie to czy w jakimś innym dodatku tak można. 2.Czy w "Podróżach" można stworzyć własną okolicę wakacyjną? Np. coś takiego jak Wyspa Twikki? |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
1. tak może
2. tak da się |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Hejka mam kilka pytań zamówiłem sobie The Sims 2 Podróże i czekam na przesyłkę o chcę.żebyście mnie trochę oświecili.
1. Miałem kiedyś The Sims Wakacje i tam można było zapisywać grę czy w podróżach będzie można to zrobić(Wiem,że głupie pytanie) 2. Gdzie i co można zrobić,żeby spotkać Yeti 3. Czy jeśli wyślę Sima na wakacje (mam zainstalowany dodatek Czas Wolny) to będzie mógł dalej rozwijać swoje hobby 4. Czy można pojechać na wakacje własnym samochodem z dodatku Nocne Życie. 5. Czytałem gdzieś,że można w tym dodatku wybrać się na Miodowy Miesiąc zaraz po ślubie jak tylko impreza będzie udana to ta czarna limuzyna może nas zabrać na wakacje? 6. Czy można wysyłać pocztówki do przyjaciół tak jak było w The Sims Wakacje Mam nadzieje,że mi troszkę pomożecie zanim przyjdzie listonosz z paczką albo ta babka co przyszła gdy zamawiałem CW. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
Ad. 2. Trzeba wykopać mapę prowadzącą do tajnej parceli "ukryta pieczara" i tam się spotyka Yeti. Ad. 3. Można kontynuować, ale hobby się nie rozwija. Ad. 4. Nie. Przyjeżdża specjalny busik, który zabiera simów na wakacje. Ad. 5. Nie. Czarna limuzyna nie przyjeżdża. Normalnie wyjeżdża się na wakacje, które w tym wypadku zmieniają się w miesiąc miodowy. Ad. 6. Nie można wysyłać pocztówek. |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|