|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Możliwe,że tak nie wiem zobaczymy przepraszam,że was tak bomarduję pytaniami ale cóż mam to od wtorku i już trzecią podróż za mną ale będzie jeszcze czwarta i piąta każda z przyjacielem i nadal nie odnalazłem tego Śpiewającego Pirata co wejdę w kajutę co wieczór pojawia się jego duch i mnie przegania z tej kajuty.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No to właśnie o niego chodzi
![]() Jak już wyjdzie z kajuty to klikasz na niego i tak dobierasz opcje by się z nim zaprzyjaźnić, gdy już się lubicie, to jest opcja "naucz mnie szant" |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Dzięki jak będę wyjeżdżać tym razem będze zamiana mam rodzinę Hakiel Marcin i Katarzyna (Teodora Brzytwa) i Syriusz i Hermiona (dzieci) bo jeszcze mam rodzine Lupin ale coś mi się zepsuło (chyba przez boolprop testingcheatsenabled true) i nie mogę wyslać rodzinę do pracy i szkoły a stało się to gdy chciałem zmienić stanowisko i nie wiem jak to odkręcić nie chcę mi się usuwać tej rodzina bo Ginny(Bronka Obieżyświat) to miastowa.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
moje kolejne pytanie :
czy saune moge miec w domu (jesli posiadam dodatek podróze) ?? moglby ktos wkleic tutaj zdjecie sauny [tylko z daleka zeby ja bylo widac calą] bardzo prosze.... edit: dzieki za odp. :] tez widzialam tylko te od środka :/ chcialabym widziec jak wyglada cała i ile zajmuje miejsca.
Ostatnio edytowane przez xmartkax : 18.07.2009 - 19:45 |
|
|
|
#6 |
|
|
Można
![]() Zdjęcia niestety nie znalazłam, same od środka. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Czy dziecko w wieku szkolnym może się nauczyć teleportacji?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Tak.
<znaki> |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Dzięki Bjork a już myślałem,że nie ,że najpierw muszą stać nastolatkami a co chodzi z mapą z ukrytym skarbem którą znajdę w kajucie kapitana
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|