|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
czy gdy przed slubem zaplanuje miesiac miodowy to od razu po imprezie przyjedzie ten samochod co bedzie mnie mial zawiesc ?? mam jeszcze jedno troche niezwiązane z dodatkiem podróże pytanie :
czy przy tworzeniu rodziny mozna zrobic tak zeby małzenstwo emerytów mialo 2 corki nastolatki ?? czy musza byc dorosli ... bo chce zrobic emerytow ktorzy beda mieli te 2 corki ktore jak najszybciej pojda na studia [ jesli tak nie mozna bede mogla tych rodzicow postarzec za pomoca jakiegos kodu ?? ]... PROSZĘ O OPD. !!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Po pierwsze - tak.
Po drugie - chyba nie. Ale możesz później postarzyć za pomocą kodu ageSimsCheat on i klikając na sima wybrać wiek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja w moich "pamiątkach z wakacjii" nie mogę odblokować 4 elementów:
- baw sie z tubylcami -tańcz w spódniczce z trawy na plaży -śpiewający pirat? -powitanie na wyspie Twikki Prosze o jakieś wskazówki ![]() I jeszcze jedno: czy może ktoś wie jak sie powinno ułożyć upominki z wakacji na stojaku na zbiory aby dostac jakiegoś bonusa? W encyklopedii gry jest napisane że, jeśli sie je ułoży w odpowiedniej kolejności, to sie coś dostanie :/ Pomóżcie pliiizzz ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz nauczyć sie gestu Luzak poczekaj aż jaki tubylec pierwszy cię przywita i musisz powtarzać aż się nauczysz.
Pirata znajdziesz we wraku statku w południowej plaży muszisz przeszukać jego kajutę i wtedy wyjdzie jeśli się znim zaprzyjażnisz mozesz sie nauczyć szanty. musisz dołączyć do tańca hula odnajdź tubylca co tańczy hula kliknij interakcjie "dolącz do tańca hula" a jeśli chodzo o upominki też zapytam o cho chodzi i jak je trzeba poustawiać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chodzi o pamiątki które kupuje sie w wakacyjnych obszarach. W encyklopedii gry jest cos takiego:
"Udało Ci się kupić stojak na zbiory! Jeśli zapełnisz swój stojak na zbiory odpowiednią kombinacją pamiątek i upominków, możesz dostaś coś specjalnego." Dzięki za rady ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmm... zdaje mi się, że u góry te z Twikkii, niżej z Takemizu, a na samym dole z Trzech Jezior, tak jak jest w grze, przy wykupowaniu wakacji. Spróbujcie. ; ))
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ale po jednym czy po dwa upominki bo ja mam każdy upominek po dwa z każdej podróży
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Myślę, że należy wciskać pamiątki z każdego otoczenia na całą półkę. Czyli na pełno, na 5 pamiątek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|