![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Nie wiem ile mam ramu(ale bardzo duzo bo miałam formata niedawno) i nie patrze sie z lotu ptaka ;(
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
LinkaLp dzięki dodałam ci reputacje i jeszcze raz dziękuję :*
|
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 10
|
![]()
Urwanie głowy widzę z tą podłoga
![]() Więc sama dołączę się do prośby o przesłanie mi jej. to mój mail: [email protected] z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Teo i Nikara właśnie Wam wysłałam mam nadzieje, że dojdzie
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hmm.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Hm, no tak przyznam żeKonrad ma rację, ale nie będę się czepiać w końcu czego się nie zrobi dla tych paru punkcików reputacji (sorry za ironię, ale naprawdę dziwi mnie że dla niektórych ta reputacja jest na tyle ważna, że pozabijają sę za byle punkt
![]() Ostatnio edytowane przez Nasti : 08.09.2007 - 13:09 |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 13
|
![]()
Dostałam wszystkie pliki od Nasti, kiedy próbuję je rozpakować pokazuje się coś takiego: "<nazwa pliku> Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone". Przy każdym tak się pokazuje. :1smutny: Czemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Jest mi gupio, że tak wyszło z tą podłogą bo nie wysyłałam jej dla punktów, a tylko dla tego aby komus pomóc, tak jak pomogła mi wtedy Nasti, i nigdy nikogo nie prosiłam o punkt. A i miałam formata i już jej nie mam w grze, więc już nikomu nie wyśle. Przepraszam Cię Nasti, że tak wyszło, nie miałam zamiaru robić biznesu na tej nakładce. Jest mi strasznie głupio mam nadzieję że mi wybaczycie..... :shy:
i sory za zaśmiecanie tematu moimi postami :shy: :shy: Ostatnio edytowane przez LinkaLp : 08.09.2007 - 21:34 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|