Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak ci się podoba domek?
Odlotowy! 1 1.37%
Nawet ładny 7 9.59%
Niezbyt mi się podoba 15 20.55%
Przeciętny 18 24.66%
Ochydny 18 24.66%
Nie mogę patrzeć! 19 26.03%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 73. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.09.2007, 14:06   #1
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Pierwszy dom by Monika

Tak szczerze to... Ani trochę mi się nie podoba. Z zewnątrz wygląda jak jakiś barak, więzienie. Brak roślin jeszcze bardziej potęguje to wrażenie. Kolor trawy jest po prostu... dziwny. Ale zajrzyjmy do środka.
Korytarz
Duży, a pusty. Mogłaś tam postawić cokolwiek, np. jakąś kanapę czy stoliczek... Obecnie wygląda jakby był nie dokończony. A ten słonecznik to już w ogóle majstersztyk architektury...
Kuchnia
Nieciekawa. Sama bryła jest niezła, ale urządzenie do bani. Przecież w simsach jest tyle kolorów pokryć ścian, więc dlaczego tutaj znowu jest biało? Na podłogę mogłaś dać jakieś "cieplejsze" panele, albo lepiej wykładzinę. Strasznie tu pusto i ponuro... Kwiatki jako elementy dekoracyjne nie wystarczą. Pomieszczenie od razu wyglądało by lepiej, gdybyś powiesiła jakieś firanki, obrazy... Pomyśl o tym.
Salon
Wielki, a pusty. Te dwie różne sofy wyglądają razem okropnie. To chińskie drzewko nie bardzo pasuje. Telewizor i ten stoliczek mogły by być bliżej sof. Rozumiem, że chciałaś, żeby pomieszczenie nie było aż tak puste, ale zamiast rozstawiać przedmioty na nie wiadomo jakich odległościach ustaw ich więcej, a bliżej siebie, albo po prostu zmniejsz ten salonik.
Pokój imprezowy
Eee? A co on ma wspólnego z imprezą? Ten gotycki łuk jakoś nie bardzo pasuje do pokoju, w którym simy mają szaleć... I co to jest? To brązowe, w rogu? Chyba po raz trzeci użyłaś tych samych paneli. Nie ma w katalogu innych? Przez to, że wszędzie jest to samo, dom wygląda jak jedno wielki pomieszczenie oddzielone gdzieniegdzie ścianami.
Korytarz na piętrze
Em. Ja rozumiem, że w korytarzach zazwyczaj ustawia się mało mebli, żeby nie utrudniać komunikacji w domu, ale ANI JEDNEGO to lekka przesada.
Łazienka
Wszędzie tyle okien, a tu żadnego. Jeszcze te ciemne kafelki... Normalnie jak w grobowcu. Znowu pusto.
Sypialnia
Brak.

Ocena ogólna: 0/10. Dom okropnie nie dopracowany. Jakbyś robiła go na szybko. Postaraj się bardziej!
shezza jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania