![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak słyszę muzykę z czołówki, to aż mi się ciepło na sercu robi.
![]() Śledzę ten serial od pierwszego odcinka. Nie będę się rozwodzić o odcinakach, od pierwszego do piątego. Napiszę o części nowej. Jak ją odbieram, bo na technice się nie znam. Dodam tylko, że komentarz powyżej, został mi jakby wyrwany z ust. xP Całkowicie zgadzam się z Juziolem. Od siebie też dodam. Enuda :witaj: Twoi bohaterowie się zmienili. Nabrali charakterku. Zaczęli grać na poważnie. To nie był jeden skok, a później klawe życie. Jeden skok dla zemsty i po sprawie. Bo zemsta na Tytusie, będzie słodka. I długa. Tak się zapowiada. To nie był skok, w którym przez przypadek otworzyli sejf, kopniakiem. Ta akcja była zaplanowana. Z bronią w ręku. Dopracowana, i nastawiona również na zysk. Nawsuwają mi się pytania retoryczne: Czy bohaterom spodobało się życie przestępcze ? Czy napady ich uzależnią? Łatwa gotówka. Adrenalina robi swoje. Ciekawe czy wpadną? I pomyśleć, że to Don sprzedał im samochód. Co mi się podobało. - Przebieranki i to niby rozpoznanie w banku. Super. Emil super wygląda w czerni. On dla mnie zawsze pozostanie mistrzem. A jaki z niego haker. xD - Widać, że Piotrek przejął zainteresowanie ogrodnictwem od Emila. ![]() - Ksywy operacyjne, też mi się podobają. - Teksty, szczególnie niektóre, kładą mnie na łopatki. <brawo> - Sam skok był dobry i szybko się go oglądało, przy odpowiedniej muzyce. Fajnie pokazałaś, tą spadającą monetę. Enuda, kto bierze drobniaki na skok? No chyba tylko Ksawery. - Fajne było, to wepchnięcie policjantki do stawu. Co mi się nie podobało. - Jak Ksawery uciekał, to zapaliła mu się noga czy pupa? Ten kurz tam nie pasuje, ale to trudno wyeliminować. - Akcja z Edytą i Ksawerym na końcu była za długa. Pomysł dobry, ale mogłaś wyciąć te sceny z błędami, jak Edyta zapada się w łóżko. To mi się bardzo nie podoba. Szkoda, że nie było końca. Przecież nie ma to, jak dobry sex po udanej akcji. Dobrze nakręcona końcówka, szybka i z dreszczem. Jednak za długa. Koniec zaskakujący. Obejrzałam film od początku, i dopiero szóstą część. Zrobiłam to z przyjemnością, bo filmik dobrze i szybko się ogląda. Całość mi się podobała, na maxa. Odcinek 6 w porównaniu do odcinaka 5 oceniam słabiej. Jednak w porównaniu do pierwszych odcinków jest super. Cały film oceniam na max czyli 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|