|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Im więcej screenów się pojawia .. coraz większe odnoszę wrażenie, że te młodzieżowe zestawy są dziecinne "ala" Rozrywka Rodzinna, dla dzieciaków
.. Różowe mebelki, misie.. lali na półkach, sorry ale mało to młodzieżowe dla mnie.. chyba, że jakoś źle postrzegam nastolatki .. spodziewałam się czegoś na parwdę młodzieżowego.. bo która z 17 latek (tak oceniam wiek nastoletnich Simów) chciałaby mieć taki pokoik z lalkami i misiami ... bardzo podobne zestawy można stworzyć z już wydanych przez MAXIS dodatków. Mało pojechane ..
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
osobiscie, to bym raczej chyba nie chciala. Ale znam sporo dziewczyn, w wieku 15,16,17 ktore maja rozowe pokoje. I mi to absolutnie nie robi. Jak chcą to niech mają. A ten minipack, to pewnie kupię, ale pewnie za parę miesięcy bo i tak na razie nie gram, wiec mi sie nie przyd. ;c |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 14
|
Nie wątpię, że są nastolatki z różowymi pokojami .. obojętne mi to bo o gustach się nie dyskutuje podobno. Chciałam jedynie podkreślić, że coś bardziej młodzieżowego mogłoby być.. a nie dziecinne stuffy.
Coraz częściej odnoszę wrażenie, że MAXIS już sie nie stara tak jak kiedyś, tak jakby mógł. Mogliby konkurs zrobić dla graczy .. na pomysł na mini packa np. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|