|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 20
|
Tak patrzę na wnętrze jeszcze raz i widzę, że rzeczywiście jakoś smutno w tym domu. Jakoś tak ciemno... ale jak już pisałem, najbardziej skupiałem się na bryle. Cegłę postawiłem 'tak o', żeby nie było fioletu na czas wyposażania. Chciałem zmienić, ale poustawiałem wszystko pod tą cegłę i tak zostało.
![]() Edit: Aa i chciałem przede wszystkim zrobić dach, którego nigdy nie potrafiłem dobrze ustawić. A Quant nadawał się na dach w sam raz. I myślę, że wyszło całkiem dobrze.
Ostatnio edytowane przez mario : 29.09.2007 - 11:20 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 13
|
Hmm... Chyba jednak bardziej spodobała mi się wersja ulmille. Mimo, że bardzo nowoczesna, to jednak jasna i przestronna. A twoja wersja jest taka smutna, przytłaczająca... Kuchnia nie podoba mi się w ogóle. Normalnie jak jakaś sala tortur. Ale za to podoba mi się salonik. Sama mebluję podobnie. Ogólnie tak 5/10. Po prostu jest zbyt ciemno i w niektórych miejscach zbytnio nabździłeś. Ale brzydko nie jest.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dom z zewnątrz: Bardzo ładny. Ale mogłeś dać inne kolory. Brąz też jest ładny ale sądze, że lepiej było by kiedy kolory były jaśniejsze. Ale cuż. Jest tak jak jest : ) . A ogródek... Meble nie pasują. Wnętrza: Bardziej mi się podoba niż druga wersja. Kolory są bardziej spokojne. Kuchnia jest ładna. I proszę byś podał link do tej lodówki proszę. Łazienka ładna ale bardziej podoba mi się w drugiej wersji. Salon mały ale fajny : ) . I jeszcze sypialnia mi się bardziej w drugiej wersji podoba. Ocena całkowita: 48/50 |
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
Całkiem ładnie. 8/10 (4+)
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |