|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przez same kody się nie da. Kod boolProp... powoduje, że owszem na parceli pojawia się duch tej postaci którą chcemy ożywić i komunikat typu: Maceli zmarł na innej parceli... Dzieje się tak z powodu wspomnień danego ożwianego sima. Ma on mianowicie zapisane "Umarłem" i bez usunięcia tego wspomnienia zawsze pojawia się jako duch
Wspomnienie oczywiście da się usunąć przez SimPe, ale... niewtajemniczonym i tym co mają zamiar pierwszy raz na ukochanych rodzinkach pobawić się SimPe - nie polecam - czemu? Bo wystarczy chwila nieuwagi, paluszek się omsknie, albo cokolwiek i zdażyć się mogą różne nieprzewidziane i nie zawsze chciane rzeczy. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
I właśnie między innymi o takie rzeczy mi chodzi ;)
Trudno, co najwyżej wytrzymam i bez tych simów. Fảlivrin - tak, wiem, że w realnym świecie się nie da, ale kto powiedział, że Simsy są realnymi postaciami? ;) Mówicie : 'SimPe' - a co to jest? ;D Można prosić jakąś instrukcje używania tego i jak zainstalować? :) Pozdroo :) ___________________________________ Przecież w marzeniach miało być lepiej!!! "Odbiłam swoją krew na ksero i już nie jest czerwona." |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|