![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie zapominajmy że to nie był zwyczajny staruch
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Świetne FS.Mam pytanie,czy skin robiłaś czy ściągnęłaś (tak z ciekawości)
8/10.Kiedy następny odcinek? Doczekać się nie mogę. |
![]() |
![]() |
#65 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Przeciez simowy meżczyzna, tak jak w rzeczywistości do końca życia jest plodny. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Ale Naomi pisała, że gra na kody i hacki więc mogła użyć kodu
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]()
Czytałam Wasze pomysły na grę. He he, z niektórych być może skorzystam.
Mniej więcej wiem, już o co chodzi. Wiem, też jak zakończyć FS. Ariedale – pomysł na kłótnie o zwój z legendą, jest super. Widać, że masz dobry zmysł kombinowania ze scenariuszem. Cytat:
Nie bez powodu ten temat jest w moim podpisie. Co do Rebeki Gold, proszę czekać i ewentualnie wypatrywać swoich pomysłów, w zakończeniu, które planuję dać za jakieś, góra dwa tygodnie. Naściągałam sobie nowych sukienek i domów fajnych, i ubranek i w ogóle. Jestem podjarana na maxa. Grałam dzisiaj. Czytam, to co piszecie, i mówię Wam, że Stary Mędrzec, padł z wrażenia, że gadacie o jego płodności. Jak tak można, wątpić w męskość sima, nawet wiekowego. U simów jest tak jak u ludzi, facet może się rozmnażać do śmierci. (brawo dla sznysznyl, za znajomość zagadnienia. ) Dam jedno zdjęcie prosto z gry. Oto rodzina Gold. ![]() To FS, to czysta relacja. Musze pograć, aby mieć o czym Wam opowiadać. Słuchajcie, ja się uczę, i chodzę na ten piiiii(wycięto) kurs, i też mam inne zajęcia. Więc czekać, cierpliwie, jeśli nie chcecie mieć chały zamiast dobrego zakończenia. Kalerisha - skiny mam pobrane z netu. Tak jak ciuchy i większość brył domów. Ja nie robię dodatków. Kiedyś tam robiłam rekolory, ale mi skutecznie przeszło jak na razie. Nie mam na to czasu. Rebekę Gold, jako sima zrobiłam sama. Ona tylko wygląda ładnie na zdjęciach, jak to modelka, fotogeniczna jest. W grze, czasami przypomina mi małpę. Jak się skrzywi, to jest śmieszna. Ostatnio edytowane przez Anastazja : 08.10.2007 - 15:47 Powód: błędy (ukłony dla neurochirurga) |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba Twoja relacja z gry. Zaczęłam czytać kilka dni temu i szkoda, że chcesz skończyć pisanie. Miło by było gdybyś pisała dalej no chociaż do śmierci Rebeki 10/10
|
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla mnie nie byłoby fajne, gdybyś pisała do śmierci Rebeki, bo wtedy koniec byłby smutny =/
Ja nie lubię smutnych zakończeń, wolałabym, abyś pisała nieskończenie. Buhaha ![]() Żal mi się zrobiło Artura, jak Rebeka mu powiedziała, że go nie kocha. Tak smutno mi się wtedy zrobiło ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Super, że będzie ciąg dalszy.A tak na marginesie podoba mi się sukienka Rebeki
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |