|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hm nie jestem pewna czy to pomoże, ale tu jest coś o spakowaniu domu xD
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15703 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Naprawdę ładny dom. Sama chciałabym w takim mieszkać
. 10/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Śliczny ! 10/10 !!
A tak apropo.. skąd masz te śliczne okrągłe łóżko ? |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Musiałabym sprawdzić.
Jutro sprawdze i napiszę. ![]() Łedit: http://simsinparis.com/downloads.html Ta strona. Bedroom 6. Można ściągnąć z całym zestawem. Pozdrawiam, Moniiia Ostatnio edytowane przez Moniiia : 15.10.2007 - 19:59 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Śliczny domek.Daj do pobrania!Jedynie co bym w nim zmieniła to sypialnia.Też mi się ona nie za bardzo podoba, ale reszta jest super!
9,5/10-Cały dom 10/10-Ogród 19,5/20-Całość Gratulacje! |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Okey. Postaram się dać do sciągnięcia, ale musicie mi w tym pomóc.
![]() Najpierw muszę wyprowadzić z tamtąd rodzine. Potem spakować domek do pliku. A potem? Gdzie on będzie {już spakowany} i gdzie mam go wstawić. ? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Spakowany domek jest w:
moje dokumenty/ea games/the sims2/PackageLots |
|
|
#8 |
|
Guest
|
A na jaki serwer mogę go wstawić i jak. xDD ?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Monia, dam Ci krótki poradnik, bo wszyscy piszą jakoś dziwnie.
Ja zawsze pakuję dom z rodziną. Nie wiem, czy ona też się bierze, czy też nie, ale... Musisz, gdy już klikniesz na parcelę - pstryknąć taką ikonkę po lewej - spakuj parcelę. Pojawi się okno - czy chcesz zaimportować na stronę EA czy coś w tym stylu, czy chcesz spakować do pliku. Zaznaczasz opcję "do pliku" i klikasz 'ptaszka'. Chwilkę to potrwa, ale poczekaj. Nic się nie zacięło jakby co. Pojawi Ci się, że spakowana parcela jest dostępna w [domyślnie] Moje Dokumenty/Ea Games/The Sims 2/PackageLots. Wejdź sobie na jakiś serwis do uploadowania, np. tu. Zaznaczasz: Web Import, szukasz swojej parceli w w/w katalogu, zaznaczasz "Akceptuję regulamin" na dole strony i 'importuj plik'. Za parę minut powinien pokazać się link do spakowanej parceli. Powodzenia i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że Ci pomogłam :* pozdrawiam, olliss |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ładny domek, najbardziej bodoba mi się ogród i jadalnia.A co do sypialni - jest piękna
Ostatnio edytowane przez Poli 96 : 19.10.2007 - 15:57 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|