|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ech, to były czasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moja pierwsza to rodzeństwo z dzieckiem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moja pierwsza rodzinka była 8 osobowa
![]() Drugą moją simką była ewa jajeczna (pisane z małej, zapomniałam o dużych literach). Pracowała w wojsku i wyszła za mąż za złodzieja który wcześniej prawie obrabował jej dom (prawie dlatego że ona go zauważyła i go pobiła ![]() Ostatnio edytowane przez Meliona : 29.05.2010 - 12:28 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja miałem sima Tomka i simke Wiktorie. Wiktoria zaszła w ciąże i jedno miało być adoptowane. Nie doczekali się dzieci bo grałem nimi tylko raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
moja pierwsza rodzinka była 2 osobowa rodzinka składajaca sie z sióstr miały na imie Kasia i Patrycja . Patrycja wyszła za mąż za beniamina jakiegos tak tego z miłowa a kasia adoptowała dziecko i razem mieszkały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Moja pierwsza rodzinka to 2 osoby, czyli standardowo mąż i żona.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
<przypomina sobie...> Pamiętam to jak przez mgłę, ale pamiętam. Stworzyłem 5-osobową rodzinę: para staruszków ich syn z żoną i dwójką dzieci: synek Piotruś, miał brązowe włosy i zieloną koszulkę oraz córka Zuzanna miała blond kucyki oraz niebieską bluzkę ze słonecznikiem. Pamiętam, że byli pierwsi przeze mnie stworzeni, ale nie umiałem połączyć ich więzami rodzinnymi i wyszedłem z gry.
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Moja pierwsza rodzina to para małżonków. Mieszkali w Weronie. A gdy ta Simka zaszła w ciążę umarła z głodu... Wtedy zczaiłem się że jest opcja proś o życie - niestety za późno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie pamiętam już dokładnie... Ale chyba moją pierwszą rodzinką byli Biedacy. Zagłodziłam Damiana i Błażeja, zostawiłam Balbinę i nią odkrywałam tajemnice TS2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|