|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ah, no co ty oliss, ja sie za nic nie obrazam
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
FAJNIE! skoro lubisz ciemne kolory nie bede sie czepial, domek bardzo fajnie rozplanowany. ten dywan w jadalni ktory dodalas niebardzo mi sie widzi ale za to ta armia miskow za szklem wyglada o niebo lepiej niz przedtem, za balagan w sypialni masz plusa
![]() ![]() . w salonie te rupiecie przy oknie sa okropne powinnas cos tam innego postawic (moze jakis ladny kwiatek??)o za gitare tez masz plusa bo lubie gitary hehe ... z zewnatrz dom prezentuje sie bardzo ładnie tylko ogrud troche taki ubogi. moja ocena to 8\10
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hmm najbrdziej podoba mi się kuchnia. Kącik do pracy też jest super. Sypialnia z pomysłem przyznaje. Garbusik zajefajny **. Jedyne co mi się nie podoba to te pluszaki przy telewizorze.
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 15
|
Bardzo podoba mi się twój domek
Ogólnie wszystko mi się podoba więc na koniec dam ocenę numerkową 10/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
O boz...
Sliczny domeczek ! 1000000/1000000! Dasz do sciagniecia? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
No powiem, że bardzo przyjemny domek.Wnętrze może niebardzo w moim stylu(wolę ciepłe i jasne kolory) ale jest ładne.Nie bardzo pasuje mi łazienka.
9/10 |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Hej wszystkim! Jestem na tym forum nowa. Domek śliczny, tylko trochę za smutny! Brakowało czegoś ciepłego i wesołego, ale domek i tak mi się podoba!
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 22
|
Jedyne co mi nie pasuje to te różowe ozdoby w salonie, a tak to jest super.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ładnie ale jak dla mnie za duża ta armia pluszaków jak jak w sklepie. Co do wnętrza nie podoba mi sie tylko łazienka reszta bardzo ładnie, a brąz jest teraz na modzie. 8/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|