|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 22
|
Ja wole TS2. Lepsza grafika, bardziej rozbudowane itd. Ładne domki można wybudować, samemu stworzyć simy od podstaw itd. [/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Co znaczy więcej dodatków?? Kamerę zawsze można przestawić. A ta i tak jest dobra, ładniejsze zdjęcia wychodzą.[/QUOTE] więcej dodatków tzn np. abrakadabra, wakacje, randka itp |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Edit Cytat:
Ostatnio edytowane przez Tonetti : 31.10.2007 - 10:42 |
||
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
wg mnie nic w tym dziwnego, że niektórym bardziej podoba sie ts1 xP ale jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie ts2 jedynka od zawsze mnie nudziła i właściwie nigdy w nią nie grałem (ale musiałem patrzeć godzinami jak robi to moja siostra :shifty: ). dwójka od razu mi się spodobała, szczególnie z grafiki i możliwości jakie ze sobą niesie. można by nawet powiedzieć że sam panel tworzenia rodziny w dwójce jest tak rozbudowany jak CAŁOŚĆ the sims 1 ..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Zdecydowania TS2!!! W jedynce wszyscy mają takie kwadratowe twarze, nie wspminając o tym że prawie wszystkie kobiety są IDENTYCZNE. W dwójce jest więcej funkcji o niebo lepsza grafika! Dwójka mi się zdecydowanie bardziej podoba.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Zdecydowanie "dwójka".
Bardziej rozbudowana grafika, większa możliwość obrotu kamerą, lepszy wygląd Simów, który można edytować wg własnego gustu. Psy małe i duże, a nie tylko szczeniaki, starzenie się Simów i naszych podopiecznych, więcej kolorów do jednego mebla no i... W sumie to chyba wszystko (; Ale sentyment do "jedynki" pozostał ;D |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
ja uważam że 1 choć mam od niedawna 2 to często idę na 2 kompa i gram w jedynkę. ech moja Alice Tori była wielkim magikiem
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
TS2 popełniło karygodny błąd. Tak samo jak TS1 powydawała sto różnych dodatków po kilkadziesąt złotych każdy! Kup sobie podstawowe TS2 za ponad 100 zł, do tego kilka dodatków po 60 zł... Chyba bank trzeba by obrabować. Ździerają forse z czego się tylko da! Bardzo chciałbym mieć TS2 ale na pewno tego nie kupię! Niech się wypchają! Nie jestem milionerem! Gdyby np. wydali podstawowe TS2 z takimi możliwościami jak w NŻ i NS i jeszcze P i to wszystko za 100zł to już by się opłacało! A nie, po stówie każdy! Fanami TS są w większości młodzi ludzie a skąd oni mają na to wszystko wziąć forsę? Później dziwota wielka że piractwo jest... xP
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|