|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
DogFun --- Superowe jest to zdjęcie Mrocznego wmurowanego w ścianę.
Sumienia nie masz. xP Naprawdę, JA rozumiem wszystko, ale żeby tak Kosiarza drażnić i męczyć. ![]() Jestem pod wrażeniem. ![]() Oglądałam też zdjęcia ze ślubu, które na cykałeś simom i muszę przyznać, że na jednym z nich simka wygląda tak, jakby miała borowanego zęba. ![]() (tam gdzie mąż częstuje ją tortem weselnym) A i chyba rozpoznałam Aleksanda Ćwira, albo mi się wydaje. Poza tym panna młoda jest piękna. Torturowanie simoroślin. Oczywiście mieliście o tym nie wiedzieć, ale jak zobaczyłam zdjęcia DogFun to aż się podnieciłam. :laugh: Nie ponoszę odpowiedzialności za urazy psychiczne, które mogą nastąpić po obejrzeniu poniższych zdjęć. Na początek zbudowałam morderczy ogródek i zasadziłam simorośliny. ![]() Ładnie sobie wszyściutko pozasadzałam, aby moje simoroślinki mogły rosnąć. Oczywiście roślinki nie mogą ruszyć się z miejsca, i w tym tkwi cały urok mojego pięknego ogródka. ![]() ![]() Wiadomo, roślinki należy nawadniać. ![]() Pierwsze problemy nastąpiły już w nocy. Proszę Państwa na poniższym przykładzie widać jak słoneczko jest niezbędne do życia. ![]() ![]() Długotrwały niedobór słoneczka objawia się wystąpieniem takiej oto fazy krytycznej. ( mam nadzieję, że nie wszyscy tak reagują na brak słońca ) ![]() Teraz pomęczymy simorośliny niską temperaturą. Ach to paskudy, już co poniektóre roślinki chciały mi uciekać. Na szczęście mają ‘ powiązane ‘ nóżki. ![]() ![]() I tak mamy nagłe zapotrzebowanie na kubek z gorącą czekoladą. ![]() Fajnie tutaj simy chuchały i wydawały takie odgłosy grubego niezadowolenia. ![]() Ku mojej uciesze większe problemy nadeszły już 3 dnia. Niska temperatura i brak wody (spowodowany suszą pożarową), ![]() przyczynił się do problemów z gospodarką wodą u roślin, a długotrwałe wyobcowanie zaowocowało zaburzeniami emocjonalnymi. ![]() Pojawił się Mroczny Kosiarz. Umarł przypadkowy sim. ![]() Zgromadzenie Królików pogłębiło grozę całych tortur. ![]() Towarzyskie Króliczki stoją tak niemo i przyglądają się cierpiącym simoroślinom. ![]() Tacy zupełnie mimowolni świadkowie męczenia simoroślin. ![]() I w dzień i w nocy. ![]() Ach, co to były za tortury. Wrzaski simów powodują, że odreagowuje stres dnia codziennego. xP ![]() Ostatnio edytowane przez Anastazja : 30.10.2007 - 17:31 Powód: błędy |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
HaHaHa!
Wasze zdjęcia są profesjonalne. Ja też dam coś od siebie. Kult Pożaru Domu dla kultu użyczyła rodzina Pinezka. Pan Kor zgodził się poświęcić dla dobra kultu - make my now everyone. Potem zmarł przez satelitę. Pozostałe dwie ofiary zostały zamknięte w kuchni wraz z dymiącą potrawą. Wkrótce rozpętał się pożar. ![]() Natychmiast skasowano drzwi, aby ofiary nie mogły uciec. Po drugiej stronie ściany kult zaczynał swój ,,Taniec Śmierci". ![]() ![]() Ofiary wkrótce zczęły się palić. Podskakiwały przy tym jak króliki! ![]() ![]() ![]() Wkrótce przyszedł mroczny kosiarz. Moje simy chciały obejrzeć całą egzekucję, ale niestety ściana im zasłaniała. Zostały same duszki. Ale i one długo nie zabawiły. Ich nagrobki zostały przeniesione na cmentarz przy ulicy Wiatru 3. ![]() Mam nadzieję, że komuś spodobał się mój kult pożaru. :smirk: To wszystko na dziś. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Hondirenda : 23.04.2008 - 09:20 Powód: błędy |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|