![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ok to jedziemy
![]() To mały domek dla młodej pary ![]() i mam nadzieję że się wam spodoba ![]() no :laugh: nareszcie oceniajcie ![]() licze moze na 5/10 :smirk: EDIT: upss przepraszam za takie male zdjecia ale jak klikniecie to beda wiekrze :laugh: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:25 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Proponuję jednak zmienić zdjęcia, ponieważ na tych niewiele widać, a nie każdy ma ochotę na nie klikać i czekać aż się wczytają.
Na przykład u mnie to wczytywanie trwa bardzo długo (to pewnie wina mojego internetu), a takie czekanie jest zwyczajnie niewygodne. Myślę, że zdjęcia są tak małe, ponieważ źle je wybrałaś/eś. W folderze Storytelling znajdują się zdjęcia w dwóch rozmiarach. Te, które w nazwie mają słowo "thumbnail" są malutkie, rozmiar 128/96, zaś te, które w nazwie mają słowo "snapshot" mają rozmiar 600/450 (przy ustawieniu największego rozmiaru zdjęcia w grze) i to właśnie one są właściwe. Dobrze jest pamiętać, aby zawsze wybierać zdjęcia, w których nazwie kryje sie słowo "snapshot". Jeśli chodzi o dom, to na razie mogę ocenić jedynie bryłę. Jest raczej prosta, ale w nietypowy sposób pomalowana, co dodaje jej charakteru. Nie pasuje mi zupełnie kolor podjazdu. Sądzę że szary lepiej komponowałby się z kolorami elewacji domu. Jeśli możesz to zrób rzut domu i dodaj zdjęcie. Bardzo ciekawa jestem jak rozmieszczone są pokoje. P.s. Jeśli zmienisz zdjęcia na większe, to edytuję swój post i wyrażę opinię na temat całego domku ![]() Edycja: Po długim oczekiwaniu zdjęcia się wczytały ![]() W salonie jest chyba troszkę za ciemno. Pokrycie ścian i podłogi jest mało eleganckie w porównaniu do kanap i troszkę tam pusto. Większe okna dałyby lepszy efekt. Ciekawym pomysłem jest umieszczenie saloniku na scenie. Zmieniłabym jednak schody na jakieś drewniane. W sypialni znowu bardzo ciemno, jaśniejsza podłoga dałby lepszy efekt. Kuchnia ładna, jasna, w sumie typowa. Zdjęcie łazienki mi się nie wczytało. Wszystko to, to oczywiście tylko moje zdanie ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 08.11.2007 - 16:52 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|