![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Mam od dzisiaj!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak??? To powodzenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Niektóre rzeczy są ok ale inne....niewypał
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 14
|
![]()
Byłam raczej sceptycznie nastawiona do tego minii packa
![]() ![]() ![]() Pamiętać należy, że mini packi to tylko kilka rzeczy ![]() ![]() ![]() W sumie, NIE TAKI ZŁY jak się spodziewałam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Mi się niektóre rzeczy nawet podobają, zdecydowanie gorszy był wg. mnie pack Impreza.
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Od dnia dzisiejszego na łamach THE SIMS POLSKA rozpoczynamy wielkie testowanie akcesoriów Młodzieżowy Styl! Tak jak zapowiadaliśmy, publikujemy szczegółowy opis każdego z nowo wprowadzonych elementów oraz masę screenshotów. Dziś prezentujemy pierwszą część testu - TU - opisujemy w niej nowości trybu tworzenia rodziny jakie wprowadza dodatek. Przy okazji opublikowaliśmy także naszą ocenę tej części gry. Zachęcamy do lektury szczególnie te osoby, które w dalszym ciągu zastanawiają się jeszcze, czy grę warto zakupić!
Zaś już w najbliższy weekend zaprezentujemy drugą część testu - omówimy w niej nowości trybu budowy i kupowania. Zapraszamy! ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Ja już kupiłam. Obiekty fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
A ja kupie... Z internetu - macie racje mozna ściągnąć. Ale większość takich "fajnych" jest płatna. A ja kupie, bo mam tylko 1 pokój dla nastolatki. A ak - nareszcie będę miała dla chłopaka! Wszyscy chłopy nastoletni mają badzieny pokój. NAreszcie będzie ładny. A po za tym jest dużo ładych rzeczy, ubrań i co najważniejsze - fryzur
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Angie96: Jeśli chodzi o mnie, wydaje mi się, że to dla Simek wszystkiego zawsze jest najmniej
![]() Osobiście uważam, iż te akcesoria są naprawdę bardzo dobre i warto je zakupić. Zawsze wszystkiego brakowało dla nastoletnich Simów - Młodzieżowy Styl uzupełnia te "braki" wzbogacając grę o wiele nowych i interesujących elementów ![]() P.S. Od wczoraj na łamach www.thesims.pl znaleźć możecie drugą część Testu Młodzieżowego Stylu - TU - nie posiadających packa a zainteresowanych jego zakupem zapraszam do lektury! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|