Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.11.2007, 07:52   #1
alita
Guest

Domyślnie Wallsims

http://www.wallsims.net/ może ktos wie jak z tej strony mozna pobrac dodatki?Jestem zalogowana ale jak wchodze w dzial dodatkow i chce cos pobrac to niema nic zadnego downloads przy rzeczach do poibrania???
i mam jeszcze jedno pytanie gdzie mogę znalezc jakies fajne parcele,przedmiescia do Nocne zycie?i gdzie sie je wgrywa?
Z Góry wszystkim dziekuje!

Ostatnio edytowane przez alita : 21.11.2007 - 08:13
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.11.2007, 09:18   #2
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wallsims

Zarejestrowałam się i przy darmowych dodatkach jest link "Download":
[IMG]http://i1.************/6owtstf.jpg[/IMG]

Może nie zauważyłaś albo przeglądałaś płatne dodatki...
Możliwe też, że nie wyświetla Ci się ten napis w przeglądarce, której używasz, w takim razie spróbuj wejść przez inną.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2007, 10:13   #3
alita
Guest

Cytat:
Napisał Isi
Zarejestrowałam się i przy darmowych dodatkach jest link "Download":
[IMG]http://i1.************/6owtstf.jpg[/IMG]

Może nie zauważyłaś albo przeglądałaś płatne dodatki...
Możliwe też, że nie wyświetla Ci się ten napis w przeglądarce, której używasz, w takim razie spróbuj wejść przez inną.
Ja mam tam cos takiego przy tym Availability Available for free niema downloads(hmm...moze sie zle zarejesterowalam?)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2007, 12:19   #4
Isi

Cytat:
Napisał alita
Ja mam tam cos takiego przy tym Availability Available for free niema downloads(hmm...moze sie zle zarejesterowalam?)
OK, chyba wiem o co chodzi. Też teraz weszłam na stronę i nie miałam tego napisu.

Jak wejdziesz już na stronkę, to kliknij na napis "MEMBER ACCESS" w prawym górnym rogu. Wtedy się będziesz musiała zalogować (bądź już będziesz automatycznie zalogowana) i jeśli przejdziesz do jakiejś kategorii dodatków (WALLS, FLOORS itp.), będą one dla Ciebie dostępne.

Oczywiście stanie się tak, jeśli wcześniej odebrałaś e-mail aktywacyjny, kliknęłaś w link, który w nim został przesłany i zalogowałaś się używając hasła, które Ci przesłano.
stare 21.11.2007, 15:18   #5
alita
Guest

Cytat:
Napisał Isi
OK, chyba wiem o co chodzi. Też teraz weszłam na stronę i nie miałam tego napisu.

Jak wejdziesz już na stronkę, to kliknij na napis "MEMBER ACCESS" w prawym górnym rogu. Wtedy się będziesz musiała zalogować (bądź już będziesz automatycznie zalogowana) i jeśli przejdziesz do jakiejś kategorii dodatków (WALLS, FLOORS itp.), będą one dla Ciebie dostępne.

Oczywiście stanie się tak, jeśli wcześniej odebrałaś e-mail aktywacyjny, kliknęłaś w link, który w nim został przesłany i zalogowałaś się używając hasła, które Ci przesłano.
Jejku przepraszam cie ale znow cos nie wypalilo!teraz pokazuje mi sie komunikat This account doesn't exist.
Please verify your e-mail address and your password.
To get your Premium account, register right now.OK juz sobie poradzilam dzieki za wszystko!

Ostatnio edytowane przez alita : 21.11.2007 - 15:39
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2007, 15:31   #6
Isi

Cytat:
Napisał alita
Jejku przepraszam cie ale znow cos nie wypalilo!teraz pokazuje mi sie komunikat This account doesn't exist.
Please verify your e-mail address and your password.
To get your Premium account, register right now.
Nie masz mnie za co przepraszać.

Ten komunikat oznacza, że takie konto nie istnieje.
Upewnij się, czy wpisujesz ten e-mail, który podałaś przy rejestracji i czy wpisujesz hasło, które przyszło do Ciebie na e-mail. No i oczywiście upewnij się czy kliknęłaś na link, który do Ciebie przesłano w e-mailu.

Jeśli w ogóle nie dostałaś takiego e-maila, to wygląda na to, że nie dokończyłaś swojej rejestracji i najlepiej zarejestruj się od nowa.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania