![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
http://www.wallsims.net/ może ktos wie jak z tej strony mozna pobrac dodatki?Jestem zalogowana ale jak wchodze w dzial dodatkow i chce cos pobrac to niema nic zadnego downloads przy rzeczach do poibrania???
i mam jeszcze jedno pytanie gdzie mogę znalezc jakies fajne parcele,przedmiescia do Nocne zycie?i gdzie sie je wgrywa? Z Góry wszystkim dziekuje! Ostatnio edytowane przez alita : 21.11.2007 - 08:13 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zarejestrowałam się i przy darmowych dodatkach jest link "Download":
[IMG]http://i1.************/6owtstf.jpg[/IMG] Może nie zauważyłaś albo przeglądałaś płatne dodatki... Możliwe też, że nie wyświetla Ci się ten napis w przeglądarce, której używasz, w takim razie spróbuj wejść przez inną. ![]()
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
Jak wejdziesz już na stronkę, to kliknij na napis "MEMBER ACCESS" w prawym górnym rogu. Wtedy się będziesz musiała zalogować (bądź już będziesz automatycznie zalogowana) i jeśli przejdziesz do jakiejś kategorii dodatków (WALLS, FLOORS itp.), będą one dla Ciebie dostępne. Oczywiście stanie się tak, jeśli wcześniej odebrałaś e-mail aktywacyjny, kliknęłaś w link, który w nim został przesłany i zalogowałaś się używając hasła, które Ci przesłano. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Please verify your e-mail address and your password. To get your Premium account, register right now.OK juz sobie poradzilam dzieki za wszystko! Ostatnio edytowane przez alita : 21.11.2007 - 15:39 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ten komunikat oznacza, że takie konto nie istnieje. Upewnij się, czy wpisujesz ten e-mail, który podałaś przy rejestracji i czy wpisujesz hasło, które przyszło do Ciebie na e-mail. No i oczywiście upewnij się czy kliknęłaś na link, który do Ciebie przesłano w e-mailu. Jeśli w ogóle nie dostałaś takiego e-maila, to wygląda na to, że nie dokończyłaś swojej rejestracji i najlepiej zarejestruj się od nowa. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|