![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
LillyGreace-myślę,że trochę za surowo oceniłaś.Myślę,że mój dom nie jest tak zły.Od 0 do 2 dostał ten dom:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37498 Nie sądze,żeby z moim było aż tak źle ![]()
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
chodziło mi o te łóżka w sypialnich (mówiłamze z sypialni) pliss podaj
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ojej...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
LilyGreace-ale ja nie mam żadnego żalu.Szanuję to,że każdemu może się nie podobać.Każdy ma inny gust.I każdy ma prawo do własnego zdania.Chodziło mi o to tylko,żeby ktoś mi napisał w czym mam się poprawić,bo nie rozumiem słów ,,mocno przeciętny".
EDIT: Łóżko z sypialni rodziców: W poziomie:trzecia kolumna W pionie:czwarta kolumna www.simsinparis.com/downloads.html Łóżko z sypialni nastolatki: W poziomie:druga kolumna W pionie:druga kolumna Ten sam link
jak dla mnie mężczyzna powinien mieć dobry harpun Ostatnio edytowane przez RoxyFM : 25.11.2007 - 10:30 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ok, piszę co mi się nie podobało:
niektóre elementy wogóle nie pasujące do reszty tak jak ta figurka papugi albo telewizor w salonie który mnie osobiście wydaje się taki zbyt wybijający się nawiązując do reszty salonu po drugie domek jest taki ciemny, chyba, że taki miał być efekt ale nie sprawia raczej wrażenia miejsca w którym chce się zamieszkać po trzecie podłoga w łazience jest straszna moim zdaniem.. po czwarte domek jest taki w gruncie rzeczy puściutki no, to tyle ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|