![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No nawet, nawet ;D
Oczywiście jest parę błędów, jednak mi to tak bardzo nie przeszkadza. Odcinek trochę krótki. No to pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek ;D
|
![]() |
#12 | ||
Reputacja: 15
|
![]()
Poprawiłaś kryształki ale są jeszcze inne minusy niestety...
- jakoś zdjęć jest fatalna - wszystko jest tak brzydko porozmieszczane, nierówno - Cytat:
Nie mówię, że widzę same wady bo zalet też jest pare... + podoba mi się tematyka i ten plażow klimat... ![]() + ubrania simek mi się bardzo podobają + jak dla mnie akcja toczy się w troszkę szybkim tempie, ale to od razu sprawia, że całość nie jest taka usypiająca ![]() 7/10 Dobrze będzie jeśli poprawisz jakość zdjęć i estetykę... Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Co do samego fotostory: Zdjęcia nawet ciekawe. Szczególnie ujęcia nad samym morzem. Unikaj fotografowania "kryształków", a przy okazji dymków. Ktoś wyżej podał kody - naprawdę ułatwiają życie i uatrakcyjniają screeny. Sam tekst jest dosyć chaotyczny. Ogromna ilość literówek, ortografów, błędów składniowych i stylistycznych. W którymś momencie nie oddzieliłaś narracji od dialogu. Odrzucają mnie emotikony wprowadzone do tekstu. Nie, nie i jeszcze raz NIE! Cytat:
Niektóre dialogi są dosyć nielogiczne. Na przykład, kiedy kobieta wspomina o przeżyciu jej synka. Nie wspomnę już tej "słodkiej idiotki". No cóż, istotnie mamy takich ludzi na świecie. Z chęcią zobaczyłabym fotostory poświęcone takiej sztucznej barbie. Poza tym, temat dosyć oklepany biorąc pod uwagę popularność "Zagubionych". Jednemu się podoba, innemu nie. Życzę powodzenia w kreowaniu nowych przygód oraz weny. ![]() PS. Nie myśl sobie, że jestem jakąś wredną jędzą. Staram się zwracać uwagę na rzucające się w oczy błędy, ponieważ niektórym to zupełnie nie przeszkadza, a czasami nawet ich nie widzą. Lubię czytać dobrze napisane opowiadanie, a jeśli widzę coś źle, to po prostu sugeruję rozwiązanie. Ot, sama robię błędy, ale nie obrażam się za wytknięcie. Biorę to jako dobrą radę. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|