|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No to sie skusze na ocene
Bryła: Taka po kombinowana, zresztą jak wiekszość twoich domków. Fajnie, że są takie duże okna. Ta cegła średnio pasuje... Ja bym dała coś inngo ; ] Ta podgłoda, gdzie są krzesłą mi się nie podoba. Brzydka furtka! Mam ten płot i wiem, ze jest do niego ładna, pasująca furtka. 6,5/10 Salon: Nie a telewizora, za co wielki minus. To drewno troche dziwnie wygląda, i ten kominek, taki dziwny Nie ma żadnego obrazu, kwiatka, rzeźby nic! Tylko chyba jedna osdoba stoi w rogu.Za co również duży minus. 4/10 Kuchnia: Zminimalizowałeś ją do minimum Ciesze się, że simowie mają podstawowe rzeczy tzn. lodówke, kuchenke, miejsce na zmywanie naczyń i miejsce na krojenie itp. Fajnie, że są ozdoby jakieś na ścianie. Czemu ten fotel stoi tak blisko tej kuchni? Troche dziwnie wygląda. 7/10 Sypialnia: Ładnie, ale nie ma szafy na ubrania! Gdzie simowie będą trzymać swoje rzeczy? Czepiam sie szczeguółów bo domek jest malutki Fajnie że jest jakiś kwiatek, obraz i simowie mogą w łóżku oglądać telewizję ; ] 8/10 Łazienka: ? Nie zrobiles żadnych zdjęć, ale widze ją na zrzucie i napisze co widze . Szkoda, że jest taka szara. Widze prysznic, toalete i umywalke, czy wszystkie podstawowe rzeczy. Wygląda, jakby była tylko po to żeby była. Mogłeś nad nią sie bardziej wysilić 4/10 Ogólnie : 29,5/50 Wiem, jestem surowa, nie buduje wcale lepiej, ale ja bym tam nie chciała za bardzo mieszkać. Pozdrawiam, Vendetta |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
OT: Vendetta - dlaczego Twój powyższy komentarz jest skopiowany z wypowiedzi Angie96 pięć stron wcześniej w tym temacie (http://forum.thesims.pl/showthread.p...290#post715290)?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ulmille czy mógł bym wykorzystac twój piec w moim domku ,a pozatym domek ładny 9,5/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm jak jakoś trochę skandynawsko mi sie zrobiło. Bryła nie skandynawska ale wnętrze już bardziej, dlatego mi się podoba. Może nie dokońca jest to typowo skandynawskie wnętrze ale jest blisko. P.S. a może powstałby kieedyś typowo skandynawksi dom?
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła interesująca
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek bardzo mi się podoba . Stawiam 10/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Domek fajny jak i wszystkie Twoje domy
![]() Aaa i jedno pytanie może głupie ale skąd masz słońce które widać na zdjęciach (te promienie w rogach na 1 i 3 zdjęciu ?? Ostatnio edytowane przez kubuss : 21.02.2008 - 18:34 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się sypialnia reszta może być 7/10
|
![]() |
#10 |
|