Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 10.12.2007, 09:10   #11
Angie96
Guest

Domyślnie Odp: Dom ad_20

No to sie skusze na ocene
Bryła:
Taka po kombinowana, zresztą jak wiekszość twoich domków. Fajnie, że są takie duże okna. Ta cegła średnio pasuje... Ja bym dała coś inngo ; ] Ta podgłoda, gdzie są krzesłą mi się nie podoba. Brzydka furtka! Mam ten płot i wiem, ze jest do niego ładna, pasująca furtka.

6,5/10

Salon:
Nie a telewizora, za co wielki minus. To drewno troche dziwnie wygląda, i ten kominek, taki dziwny Nie ma żadnego obrazu, kwiatka, rzeźby nic! Tylko chyba jedna osdoba stoi w rogu.Za co również duży minus.

4/10

Kuchnia:
Zminimalizowałeś ją do minimum Ciesze się, że simowie mają podstawowe rzeczy tzn. lodówke, kuchenke, miejsce na zmywanie naczyń i miejsce na krojenie itp. Fajnie, że są ozdoby jakieś na ścianie. Czemu ten fotel stoi tak blisko tej kuchni? Troche dziwnie wygląda.

7/10

Sypialnia:
Ładnie, ale nie ma szafy na ubrania! Gdzie simowie będą trzymać swoje rzeczy? Czepiam sie szczeguółów bo domek jest malutki Fajnie że jest jakiś kwiatek, obraz i simowie mogą w łóżku oglądać telewizję ; ]

8/10

Łazienka:
? Nie zrobiles żadnych zdjęć, ale widze ją na zrzucie i napisze co widze . Szkoda, że jest taka szara. Widze prysznic, toalete i umywalke, czy wszystkie podstawowe rzeczy. Wygląda, jakby była tylko po to żeby była. Mogłeś nad nią sie bardziej wysilić

4/10

Ogólnie :
29,5/50

Wiem, jestem surowa, nie buduje wcale lepiej, ale ja bym tam nie chciała za bardzo mieszkać.

Pozdrawiam, Angie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania