|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Dom jest śliczny, podziwiam ![]() |
|
![]() |
#3 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Mnie się podoba 10/10. Jednak radzę Ci, w wolnym czasie spróbuj pobudować jakieś ogrody ![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Domek ładny, cieplutki. 8,59/10 |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ładny i tyle
Pozdr. ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie chce brać udziału w kolejnej awanturze ; /
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wyciągnij wszystkie meble z tego domu i zostanie prymitywny badziew robiony w 1 godz. Zresztą meble jak widac wszystkie z kompletów, więc żadnej własnej inwencji...
Pomieszczenia nie praktyczne...w kuchni nie ma gdzie przyrządzać posiłków, sypialnia bez szafy, lustro obok zlewu? zamiast pod?... I nie mydlij oczu, że nie bierzesz pod uwagę ocen ogrodu...ze zwykłego lenistwa nie chcialo się go robić...taka prawda Jednym słowem dziadostwo otoczone ładnym "papierem"...w postaci dodatków. |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ty Adam1995_Winner nie umiesz znościć krytyki... I z tego powodu te kłótnie |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
"Wyciągnij wszystkie meble z tego domu i zostanie prymitywny badziew robiony w 1 godz."Sam wiesz ode mnie lepiej w ile godz. robiłem no spox
![]() "Zresztą meble jak widac wszystkie z kompletów, więc żadnej własnej inwencji..." I tu się mylisz... "I nie mydlij oczu, że nie bierzesz pod uwagę ocen ogrodu...ze zwykłego lenistwa nie chcialo się go robić...taka prawda" Nie umiem robić za bardzo ogrodów... i znowu wiesz lepiej ode mnie. Zdanie końcowe... nie komentuje bo żal.pl |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|