![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak, nazywa się inteenimater. Do ściągnięcia na tej stronce: http://box156.bluehost.com/~aestudi1...wforum.php?f=6
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hej, nie chce zakładać nowego tematu, więc mam pytanko;
- gdzie się wygrywa inteenimater? Bo na początku rozpakowuję go, ale co potem? I jeszcze jedno, choć nie jest ono związane z tematem; - i jak uruchomić See Them (czy jakoś tak) i gdzie to wgrać do Downolands? EDIT: Dzięki, Tiunivell, o to mi chodziło :smirk: Ostatnio edytowane przez Nikita : 08.12.2007 - 17:08 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
-normalnie do folderu Downloads,
-po rozpakowaniu już nic więcej nie musisz robić. SEE THEM -nie musisz go wrzucać do Downloads, -jak go wypakujesz i klikasz na jego ikonkę serduszka, wyskoczy ci okienko i możesz "zafajkować" obrazki, na których jest pokazana czynność/możliwość, jaką chcesz mieć w grze |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jednak nie. Jak klikam na See Them (gra jest wyłączona) to pokazuje się mi to;
![]() I nie wiem o co się rozchodzi... :con: bo nawet jak wkłdam płytkę z grą to i tak cały czas wyskakuje mi to... ![]() Ostatnio edytowane przez Nikita : 08.12.2007 - 17:17 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie jest. Spróbuj ściągnąć nowszą wersję See Them.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To ja już nie wiem... Mam najnowszą wersję, ale nie wpakowałam do Downolands tylko na pulpice. I co? To samo!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak sie ściąga InTeenimater bo nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a czy ten program niema żadnych błędów albo wirusów? I czy dzięki niemu nastolatki mogą robić bara bara i być w ciąży?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
można też zrobić tak za pomocą SimPe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |