![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła jest dość rozciągnięta i wydaje mi się, że jak na pierwszy projekt to za duża (lepiej zacząć od czegoś mniejszego) W bryle podoba mi się zastosowanie tych dużych szyb
![]() W salonie bardzo ładna tapeta, jednak nie pasuje do niej ta podłoga, spróbuj dać coś w innej tonacji. Szkoda, że to pomieszczenie jest tak puste. W zasadzie jest kominek, sofa choinka, PC z biurkiem! Brak jakiejkolwiek zieleniny, obrazów itp. Widzisz jak wspomniałem już wcześniej o wiele lepiej było by gdyby ten salon był mniejszy!mniejszy=przytulniejszy ![]() do sypialni nie mam większych zaszczeżeń, jest bardzo przytulna, tylko ja na Twoim miejscu dałbym jakieś drewno w pokoju podchodzące pod brąz, lepiej będzie to się kąponowac. Salon również jest chłodny, musisz się zdecydować w jakiej tonacji ma być dom, bo inaczej wygląda to dość dziwnie. Pomimo tych obrazów i jakiegoś elementu dekoracji to uważam, że znowu jest za pusto. Łazienka ma 3 ściany i znowu pusto ![]() Ogród bardzo skromny w zasadzie ciężko jest zaprojektować coś fajnego na tak dużym obszarze. Mam nadzieje, że chodź parę z tych wskazówek wyłapiesz i przy kolejnej pracy to zastosujesz ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|