|
|
#11 |
|
Reputacja: 20
|
Wypiszę zalety i wady obu gier i podsumuję, pisząc, która gra bardziej mi się podoba.
![]() The Sims 1 + : - wspaniała, niepowtarzalna muzyka - klimat, którego 2 nie posiada - wspaniały dodatek "Gwiazda" oraz "Abrakadabra" - uwielbiane przeze mnie głosy simów (chodzi mi o słowa, np. comanshnala )- ogromna ilość mebli itp. we wszystkich dodatkach - : - słaba, 2D grafika - kanciaste ruchy simów - mała różnorodność potraw - mała okolica (fakt ten zmieniony z Zwierzakach) - szare pole poza granicami parceli - kiepskie animacje 3D - takie same dachy The Sims 2 + : - dość dobra grafika - opcja kręcenia filmów - przyjemna muzyka - o wiele bardziej rozbudowane dodatki - o niebo lepsza sztuczna inteligencja - i wiele, wiele innych plusów ![]() - : - nie ma klimatu, który był w 1 - muzyka gorsza niż w poprzedniczne - słaba konfiguracja - ubogi asortyment mebli, nawet ze wszystkimi dodatkami dotychczas - i na pewno jeszcze parę rzeczy, lecz nie chce mi się pisać ![]() Ogółem rzecz biorąc wolę The Sims 2, ponieważ mimo wszystko, jest lepsza od TS1.
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|