Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.12.2007, 17:51   #1
BBoy Sekretne Imie
Guest

Domyślnie Odp: Nowa posiadłość Chanel :)

Chciałem ci dać taką długą recenzję, co się zawsze rozpisuję, ale tego nie zrobię, bo bym napisał chyba dłużej, niż jeden odcinek fotostory "Podróże Rebeki Gold" :laugh: :!:

Może po prostu powiem - gdy coś mnie zaskakuje, to o tym piszę, wiesz co mnie tutaj zaskoczyło spiszę ci: wszystko!

Bryła - 11/10 - niesamowity styl + świetne oświetlenie dało ci u mnie 1 dodatkowy punkt
Ogród i taras - 10/10 - super! Leżaczki, plaża... wszystko jest! Palmy za domem, iglaczki przed i wszystko się zlewa w piękną całość
Wnętrze - 12/10 - brak słów. Doskonałe dobranie kolorów, dające prawdziwą willę! 2 punkty masz za połączenie brązu z reflective floors i do tego te wszystki meble! Żebym dał recenzję to... już mówiłem ile by mi zajęła

Pozdro, BBoy Secretive Imie xP

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.12.2007, 10:36   #2
Ateii
Guest

Domyślnie Odp: Nowa posiadłość Chanel :)

Gdzieś przeczytałam komentarz, że jest napchane. Halooo.... tu jest pusto. Strasznie puusto. Po za tym wszędzie ta lustrzana podłoga. Znudzić sie może. Dom strasznie wielki. Z jednego końca na drugi sim idzie godzinę. (oczywiście simową)
Nie jest źle, ale mogłoby być lepiej. 7,5/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania