![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam,
czy wie ktos moze jakie czesci simsow (balanga, randka,....) trzeba wlozyc w trakcie instalacji Abrakadabry?? i jeszcze jedno pytanie....jak ma sie zainstalowane wszystkie czesci simsow po kolei (6 czesci) i jak wgram abrakadabre, to bede mogla grac tak, ze jedna rodzina np bedzie normalnymi simami, bedzie jeździc na starowke itp, a druga bedzie czarowac?? i jeszcze jedno : czy obiekty, podlogi, skiny itd, ktore sciagnelam do gwiazdy, przestana dzialac jak wgram abrakadabre?? Z gory dziekuje |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze instaluj dodatki po koleji a dopiero na koniec abre.To ostatnie pytanie jest beznadziejne , bo to zależy tylko od ciebie czy simy będą normalne cz magiczne
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no wiesz, wiem ze musze zainstalowac po kolei wszystko, ale nie balange, swiatowe i randke i wakacje mialam pozyczone i wlasnie sie pytam czy podczas instalacji abrakadabry nie bede musiala wlozyc ktorejs z nich
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie nie bedziesz musiala..Tylko potrzebne Ci sa: plytka od abry i 2 plytka od abry..
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja mam takie pytanie: czy można być jednocześnie gwiazdą i magikiem w abrakadabrze?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mozna...Tak samo mozna miec prace i byc magikiem...Magik to nie jest praca..
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Możesz być Gwiazdą i magikiem możesz być magikiem i mieć normalną prace ale jak jesteś gwiazdą to już nie możesz mieć inne pracy
Jak masz wszystkie dodatki to nie powinno prosić o płyte Np. balangi ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|