|  23.12.2007, 12:46 | #11 | |
| Zarejestrowany: 25.02.2007 Skąd: Ustroń Płeć: KobietaPostów: 273 Reputacja: 10 |  Odp: Spojrzenie jednym okiem... 

Hmmm. No to już jest zupełnie coś innego, niż wcześniej. Nie spodziewałam się tego w ten sposób. Nawet nie wiem, jak nazwać, co mnie zaskoczyło. Zupełnie nie wiem, co napisać. Męczę się z tym od pół godziny.  Co do wykonania: Napis na zdjęciu, "Głupia Kostucha" jest dosyć trudny do przeczytania - biega mi tu o drugie słowo  Podoba mi się, że zajmujesz się również Simami z Jedynki - dzięki temu więcej o nich wiem, bo sama Jedynki nie posiadam. Błędy - niezbyt istotne, aczkowiek wymienię. Na samym początku - Drogi kuzynie cośtam cośtam. Po tym zdaniu powinien być wykrzyknik. Cytat: 
 Niekiedy brakuje przecinków, ale sama nie jestem pewna, czy są konieczne. Ogólnie - czekam, aż się rozwinie, bo na razie bardzo trudno mi to ocenić. EDIT: Kurde, Libby mnie znowu wyprzedziła xP 
				__________________ ciastko! karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 23.12.2007 - 12:48 | |
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |