![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przepraszam, że tak długo, ale forum nie działało. W mojej grze dużo się ostatnio wydarzyło. Więc odcinek jest trochę krótki, ale na dziś postaram się dać 7.Miłego czytania
![]() Odbicie w lustrze Odciniek 6 Za 5 godzin test Dzień, jak co dzień dość wcześnie położyliśmy się spać, bo każdy był zmęczony, a szczególnie Kasia. Obudziła się w noc i musiała jakoś wyładować energię, a że wszyscy poszli spać to… hm ![]() Dajecie wiarę, taka elegancka dziewczyna, wpajająca zasadę, że nie wolno biegać w piżamie…brak mi słów. Potem jeszcze zaczęła śpiewać obudziłam się nie wiedząc, że to ona i krzyknęłam: „Niech to prześcieradło się tak nie drze”. ![]() Na szczęście nie wiedziała, że to ja krzyknęłam. Rano zrobiłyśmy coś w stylu małego zebrania na górze. ![]() -Chodź Cie na zakupy- rzuciła Nera -Nie dziś -odpowiedziała stanowczo Kasia-mamy testy trzeba się uczyć. A tera pod prysznic i do swoich zajęć. Dziewczyny poszły pod prysznic, a ja poszłam malować ![]() Później zaczęłam sprzątać. Zajęłam się brudną robotą. ![]() Dosłownie brudną robotą. ![]() Potem wzięłam się za naukę. Problem był z Kasią. Była zbyt zmęczona by się uczyć. Położyła się na kanapie i zdrzemnęła. Zegar wybił 17.00 za godzinę miał być test na półrocze. Zbudziłam szybko Katarzynę i odłożyłam książkę. „Spóźnię się” powtarzałam w myślach. Jak zwykle wybiegłam ostatnia! ![]() Zdała cała nasza trójka, a co chyba dla nas najważniejsze dostaliśmy wysokie stypendia: Ja: 5+, stypendium 1200 Adrian: 5+, stypendium 1200 Kasia:3+, stypendium 500 -Kasia to prze z nas nie miałaś czasu na naukę to moja wina- powiedziałam kiedy Kasia kiedy pokazała mi kartkę z oceną od komisji egzaminacyjnej. -Nie, to tylko moja wina bawiłam się zamiast uczyć. -Przynajmniej zdałaś. -Przynajmniej zdał Adrian nie wiedziałam, że to mu tak dobrze pójdzie. - No to fakt- uśmiechnęłam się. -Co powiesz jutro na zakupy z dziewczynami?? -One mają jutro testy… -Ale rano. No to jak- powiedziała kusząco Kasia -Idę im powiedzieć-rzuciłam szczęśliwa. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|