Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 02.01.2008, 17:22   #8
Beep

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Postacie w cyfry i litery!!!

Ja wiem że temat jest stary, ale szukałam i nie znalazłam innego na ten temat. Mam ten sam problem-gdy moja simka z nastolatki zamieniała się w dorosła to nagle całe ciało oprócz głowy stało się białe w niebieskie napisy. A jak inna simka pojechała na parcelę publiczną to jakaś obca simka też tak miała. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Nigdy nie miałam skinów z internetu, zawsze tylko te maxisowe. Ale miałam inne dodatki, wywaliłam wszystkie i nic. O co chodzi? :/

edit:

próbowałam najróżniejszych sposobów, m.in zamianę w wampira, uśmiercenie a potem wskrzeszenie, aż wreszcie za pomocą boolpropa i "set to birthday" udało mi się zrobić z niej emerytkę i ta miała normalne ciało i teraz pytanie-jak myślicie, czy jeśli zrobiłabym z niej z powrotem dorosłą to miałaby normalne ciało? I jak to zrobić? Da się pomocą jakiegoś kodu?
edit2: wiem już jak zrobić to za pomocą SimPE ale niestety strona na której można go ściągnąć nie działa. czy ktoś mógłby mi go wysłać? adres e-mail podam w prywatnej wiadomości. z góry dzięki i przepraszam że tak troszkę nie na temat

Ostatnio edytowane przez Beep : 02.01.2008 - 18:13
Beep jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania