![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Myślę, że będą z Ciebie ludzie.
Oglądałam „ Przypadkowe Szczęście „ ale nie komentowałam, bo nie chciałam Cię stresować. Z lekka troszkę przynudzasz w tym serialu. Lepiej go zakończ już szybko i idź do przodu. Cieszę się, że zrobiłeś drugi film. Masz chęci i ochotę, to mi imponuje. Coś nowego, to jest to czego Ci potrzeba. Ładniejsze masz simy, świeży pomysł, i bogatszy jesteś o jakieś tam doświadczenia. Przy zwiastunie podnieciłam się i dostałam orgazmu, ale zawsze tak reaguję na ten utwór. Chyba swojego czasu ludzi na naszym czacie nim dręczyłam. Oj niejedną osobą nim dręczyłam <wzdycham zanurzona we wspomnieniach> Odcinek pierwszy – Zaciekawił mnie. Dużo robi estetyka wykonania. Do kosiarza zrób sobie niewidzialne włosy, w warsztacie weź łysą męska lub damską fryzurę i pomaluj w programie wszystkie tamte pliki na czarno. Czasami w dialogach za dużo gadasz, powtarzasz się i wyjaśniasz tak, że mam wrażenie iż myślisz, że imbecyle ten film będą oglądać. Czasami lepsze są niedopowiedzenia. Tym razem postaraj się nie przynudzać. Lepiej zrobić pięć minut czegoś co zapadnie w pamięć niż wlepiać na siłę jakieś smętny. Zrób sobie schemat i plan całego projektu, póki jeszcze trzeźwo myślisz. No cóż „niech Cię świńskie gówno prowadzi” – tak się mówi na szczęście. A Ty nie dziękuj, bo zapeszysz. Ktoś tutaj ma konkurencję he he he <mruczę sobie pod nosem, do pana X> |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|