![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie, ale nie jest aż tak źle. Kolorki są utrzymane w tej samej tonacji (zgodnie z założeniem). Fajne dodatki. Małe!!! Za małe. Ale jak uważasz. 7/10 |
|
|
![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jeśli dodatki, to uważam, że wlaśnie takie male dodatki potrafią nadać budynkowi charakter, klimat, sprawić, że będzie on cieplejszy. Jeśli natomiast chodzi o dom, to poprostu nie potrafię i nie lubię budować jakiś ogromnych willi, czy zwykłych dużych domów. Nie potrafię ich wymeblować. A i po co samotnej simce, coś większego? Takie maleństwo jak narazie zupełnie jej wystarczy. Jak założy rodzinę, to wybuduje jej coś większego. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A ja, domkiem jestem zachwycona. 10/10
![]() I mam pytanie, czy mogłabyś dać link gdzie domek można ściągnąć? ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Śliczny! 10/10
PS: Skąd masz tą półeczkę na buty i buty oraz wiszący różowy szlafroczek? ![]() |
![]() |
#15 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Mi się ten dom podoba. Jest mały ale przytulny i pasuje do właścicielki. Sama takie buduję
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Domek całkiem ładny taki w sam raz dla dziewczyny
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
wnętrze bardzo ładne
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Śliczny! Bryła może być, ale reszta jest cudna! Wszędzie tak przytulnie. Po prostu bajka! :fist: 10/10.
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Skoro ty ocenilas mój domek to i ja ocenie twoj...No wiec tak:
1)Domek podoba mi sie bardziej z zewnątrz niz wewnątrz dla odmiany 2)Ogród jest śliczny.Bardzo podobają mi sie takie typy domków 3)W środku nie podoba mi sie łazienka... 4)Salon bardzo fajny.Taki psytulny... ![]() 5)Kuchnia taka sobie... 6)Przedpokój bardzo fajny bo naturalny OCENKA DOMKU TO 8/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|