![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzieki...Wszyscy mamy superowe opowiadania..Pisze dalej
Odcinek 4 Dryn Dryn.. -Telefon dzwoni odbierz Karolino-wola Anastazja matka Karoliny -Juz biegne!!-mowi Karolina -Czesc Tutaj Karolina Kropeczka-mowi Karolina -Czesc tu Nata-mowi Natalia -Po co dzwonisz??-pyta sie Karolina -Pogadac-odpowiada Natalia -No to mow ale szybko-mowi Karolina -Wiesz chcialam pogadac o..-zaczela Natalia -Arturze ??-zapytala Karolina -Nie..Chcialam spytac czy wybaczysz za tamto-mowi Natalia -No wiesz nie wiem musze sie zastanowic powiem Ci na slubie Artura z Ela-Mowi Karolina -Prosze powiedz teraz!!!-powiedziala Ntalia -No dobra..Przebaczam Ci-Mowi Karolina -To super S-U-P-E-R!!!-mwoi Nartalia -No to do zobaczenia na slubie-powiedzuiala Karolina -No to czesc!!-powiedziala Natalia Na slubie -Oglaszam was mezem i zona-powiedzial Karol (ksiadz)probosz parafii -Mozecie sie pocalowac-powiedzial Karol CMOK.. -Gratulacje!!!-wola Adrian -Dzieki-mowi Ela -No to teraz imprezujemy-wola Seweryn -No oczywiscie-mowi Artur -Ela gratulacje naprawde...-mowi Natalia -...zazdroszcze Ci...OK..Zostanmy przyjaciolmi??-pyta sie Ela Natali -Ok-odpowiada Natalia -O co chodzi co mnie minelo-pyta sie Karoloina -Zostaniesz moja przyjaciolka-pyta sie Ela -No...nie wiem...-mowi Karolina -Ja sie zgodzilam-powiedziala Natalia -No to zgadzam sie-zawolala Karolina Na przujeciu -Elus moze opowiesz nam cos o sobie??-Pyta sie Nataalia -Nie lubie wspominac sowjej przeszlosci...Ale..dla was zrobie wyjatek.-mowi Ela -Gdy przyjechalam tutaj bylam szczesliwa...Mialam duzo pieniedzy ale nie mialam przyjaciol...Bylam sama jak palec..Wtedy poznalam Adama..Zakochalam sie w nim na zaboj..Ozenilismy sie...Bylismy pieknym i szczesliwym malazenstwem..Mielismy 3 dzieci ![]() -A co z twoimi dziecmi??-pyta sie Karolina -One zyja i sa szczesliwe..-Odpowiadama Ela CDN |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|