|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No wiec tak...sofe mam ze strony www.thesimsresource.com a nie mam dokladnego linku...(jak zwykle niestety)
Kabine pryszcnicową scignelam z oficjalnej strony theisms2: Naciskach n Exange (chyba cos takiego), a potem na Search wpisujesz New objects i ci wyskakują działki z samymi rzeczami...między innymi cały komplet wanien i pryszniców właśnie... Fotele i parasol-hmmm... nie mam pojecia P.S teraz bede sobie zapisywac strony z ktorych sciagam doatki bo potem jest problem ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem bryła jest nie zbyt ciekawa. Dom lepiej prezentowałby się z dachem. Przedpokój jest bardzo pusty. Dodatkowe ozdoby mogłyby go urozmaicic. Salon mi się bardzo podoba, jest taki skromny i ciepły. Jednak za kanapą jest chyba za duży odstęp. Kącik dla mamy i maluszka mógłby byc w innych kolorach. Bardzo dobrze wyglądałyby porozwalane zabawki, kanapa i książka
![]() ![]() Moja ocena to 7/10. Jeżeli chodzi o całe wnętrze to odjąłem 2 punkty za te wielkie pokoje. Także 1 za całokształt. Pozdrawiam. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się tylko te ujecia zdjęć ale i tak jesst cool
pozdrawiam |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sheep-y mnie juz trafilo ! Jak widze to: Pozdr. to mi sie tak za przeproszeniem wymiotować chce
![]() Haughton to nie mial byc wlasnie dom na pokaz tylko taki bardzo naturalny wiec dlatego nie wszystko do siebie pasuje...Prosze jak mozesz podaj mi stronki z toaletkami czy fajnymi, darmowymi meblami... |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz nie podoba mi się w ogóle. Surowe, białe ściany i podłoga tarasu, w kolorze dachu – niefajny efekt. Brak jakichkolwiek śladów ogrodu również razi.
Przedpokój – ładny, skromny, funkcjonalny – to najważniejsze. Salon – drewniana podłoga powoduje, że salon sprawia wrażenie bardzo surowego i pustego. Podobają mi się kanapy. Kąciki – niewiele w nich przytulności. Zostawiasz za dużo wolnej przestrzeni. Łazienka – w porządku, bez zbędnego przepychu, ale i bez jakiejkolwiek oryginalności. Gabinet – stanowczo zbyt duży i pusty. Kuchnia – bardzo duża, sprawiająca wrażenie nieco pustej. Szafki w ładnym kolorze. Pokój 1 – brzydko dobrane kolory. Pokój 2 – nie cierpię panterki ![]() Łazienka u góry – ładnie i kolorowo. Ktoś może powiedzieć, że kiczowato, ale mnie się podoba ![]() Pokój 3 – nie podoba mi się. Za mało mebli na zbyt dużą przestrzeń... Ogólnie nie jest źle, aczkolwiek pomieszczenia mogłoby być o wiele mniejsze. 5,5/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dom ładny, ale ten salon czy nie wiem gdzie jest ten rózowy dywanik jest za duży.
A co do twoich wypowiedzi to nie umiesz znieść krytyki. wiadomo komus sie może nie podoba i nie masz co sie tłumaczyć. twoje zachowanie jest jak jakiegoś rozpieszczonego bachora. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|