![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się bo mają brzydkie włosy jakby sztuczne. Mają dużo makijażu, przez co wyglądają staro i nienaturalnie. Są nieładne ale to tylko moje zdanie. Tobie mogą sie podobać i pewnie tak jest jak nie wstydzisz sie ich pokazywać.
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
a wszystkie simki muszą robić taki głupi "dziubek"? Simki Twoje są coraz ładniejsze, ale popracuj jeszcze nad kształtem twarzy, mimo wszystko jest zbyt podłużny. Ubrania fajne, aczkolwiek czasami źle dobrane. makijaż? co do niego to za dużo o nim powiedzxieć nie mogę, bo się na nim po prostu nie znam
![]() Pozdrawam PS. Ćwicz, a będziesz robić coraz ładniejsze ![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Dominika jest cool!
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
im wiencej simek robisz tym lepse czekam na kolejne :* :* :* :* :* :*
|
![]() |
#45 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Masz strasznie specyficzny sposób robienia simów. Preferujesz chyba bardzo trójkątny kształt twarzy. Z daleka simki nie wyglądają za ciekawie. Brakuje mi zbliżeń. Najbrzydsza, moim zdaniem jest Aleksandra. przypomina mi się LaToya Jackson nie wiem dlaczego?
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
![]()
zdecydowanie nie podobają mi się kształty twarzy Beaty i Barbary. U Beaty wydaje się ona rozciągnięta, no i jeszcze ten nos.
u Barbary znów jakiś dziwny nos, kości policzkowe i usta. a u Aleksnadry (swoją drogą fajny błąd)... Cytat:
![]() |
#48 |
|
![]()
O w dupe ,nie zauważyłbym tego błędu nawet xddd
|
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Beata - podoba mi się, aczkolwiek ma zapandnięte policzki, co nie pasuje do jej urody. Wiem, że to nie Twoja wina, ale dziwnie wyglądają jej nogi, które przecinają oparcie krzesła.
Aleksandra - zdjęcia są słabe, tj. nie widać dokładnie jej twarzy. Jej twarz od końca nosa w dół ma się fatalnie - jest bardzo koścista, co wygląda po prostu sztucznie i nieładnie. Barbara - tak samo jak u Aleksandry - dół twarzy zbyt wąski, przez co wygląda nieco "jędzowato". Ładne włosy i ciekawy kolor oczu ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
matko kochana ja się ich boję, wyglądają jak żywe trupy, dodaj im trochę ciała!xd
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|