|  23.01.2008, 17:09 | #1 | 
| Zarejestrowany: 07.11.2007 Skąd: Polska Płeć: KobietaPostów: 1,338 Reputacja: 10 |  Problem z grafiką 

Mam wszystkie simy oryginalne,a dzisiaj kiedy włączyłam gre pół mebli jest na niebiesko i miga,albo ich nie widac i ogólnie po cały ekaranie latają takie kredki kolorowe,jakby się cala grafika rozwaliła.Jeszcze wczoraj było dobrze.Co jest??Pomóżcie,prosze!!

__________________ | 
|   |   | 
|  | 
|  23.01.2008, 18:12 | #2 | 
| Zarejestrowany: 15.09.2007 Skąd: Kraków Płeć: MężczyznaPostów: 1,102 Reputacja: 10 |  Odp: Problem z grafiką 

Migające na niebiesko meble lub ich zniknięcie to najczęściej skutek tego, że gra nie wczytała dodatków (np. z folderu Downloads). Spróbuj zrestartować komputer i uruchomić kilkukrotnie grę. Jesli to nic nie da to przeinstaluj sterowniki do karty graficznej.
		 | 
|   |   | 
|  23.01.2008, 18:35 | #3 | 
| Zarejestrowany: 07.11.2007 Skąd: Polska Płeć: KobietaPostów: 1,338 Reputacja: 10 |  Odp: Problem z grafiką 

Meble już nie migają,lecz nadal sa te kreski.Przenioslam na chwile downloads na pulpit i odpalilam gre.Bez dodatków działa ok,wiec myśle,ze to któryś z nich.Tylko dlaczego to dopiero sie zaczeł psuc,jak wszysrkie dodatki z netu mam dawno?!Tutaj macie screen: [IMG]  [/IMG] A zkąd wziąśc jakiś program,który usuwa wadliwe dodatki??Bo mam już Content Manegera,ale on juz się nie chce uruchomic-wyskakuje Error. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  23.01.2008, 18:48 | #4 | 
| Zarejestrowany: 15.09.2007 Skąd: Kraków Płeć: MężczyznaPostów: 1,102 Reputacja: 10 |  Odp: Problem z grafiką 

To, co widzę na screenie wyglada na problem z kartą graficzną... Jeśli przy włączaniu Content Managera wyskakuje Ci bład to znaczy, że któryś dodatek jest wadliwy - program wtedy nie uruchomi się. Miałem kiedyś identyczną sytuację i musiałem sprawdzać ręcznie dodatki przenosząc je po kilkadziesiąt naraz do folderu Downloads i testując za pomocą CM. Podobno SimPe ma funkcje wykrywania błędnych dodatków, ale ja z niego nie korzystałem. | 
|   |   | 
|  23.01.2008, 18:58 | #5 | 
| Zarejestrowany: 07.11.2007 Skąd: Polska Płeć: KobietaPostów: 1,338 Reputacja: 10 |  Odp: Problem z grafiką 

Problem z karta graficzną??    Tez tak myślałam na oczatku,ale jeszcze wczoraj wszystko było ok, a kiedy nie ma folderu downloads tez jest ok.Zna ktoś może jakis inny program niz content menager?? 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |