![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Amelia ma bardzo fajną fryzurę tylko nos taki troszkę dziwny.. i szyja .. wygląda na bardzo.. kościstą? /skóra wygląda teraz lepiej, zdecydowanie/
pozostałe bardzo ładne. każda ma taki swój charakter i styl ^^ Winter White ma fajny makijaż natomiast Effie White mi się nie podoba:c chyba to przez fryzurę i ten nos.. Jason też ma nos nieciekawy, fryzura generalnie spoko^^ ta "Chinka o wyglądzie trolla" po zmianie wygląda troszkę jak Rihanna ![]() 3 kolejne (Diana, Kelly, Sasha /chyba dobrze rozczytałam imiona? ![]() Diana: ciekawa fryzura (mam do takich słabość ![]() Kelly: nie podoba mi się grzywka, oczy wyglądają na koślawe trochę, Sasha: zbyt pełne usta wg. mnie i szminka zbyt jasna, grzywka też taka nie bardzo... Na Anne chyba nie miałaś wpływu o ile się nie mylę;p ma wielgaachne oczy ![]() Sugar ma takie dziwne usta (wiem co chwila się ust czepiam;p) obie dziwny makijaż mają, te rzęsy.. oO Deena mi się podoba :] Emily wygląda jakby co chwila była zdziwiona : P te uniesione brwi xP U Lorell nie podoba mi się tylko makijaż Kate wygląda jak ufo xD (przepraszam, nie mogłam się powstrzymać =P fryzurka ładna tylko do niej nie pasuje) Julie ładna, bez zastrzeżeń ^^ Katie co z tego, że maxisowa ;p ładna jest nawet ;p tylko ma za ciemne brwi wg. mnie Soon-hee wygląda jakby miała psie uszy przez te włosy =P może mi się tylko wydaje. i oczy takie.. hmm.. niewyspane? (ale określenie XD) ale się rozpisałam xP
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|