|
|
#11 |
|
Guest
|
Całkiem fajne historie
Pozwulcie, że ocenię: Oczywiście każdy ma swoje zdanie... Alicja Z.: Hmm... Dramatyczne życie Simki, której wszystko wali się na głowę. Bardzo ciekawa historia, ocena 8/10. Dona: Życie gwiazy z pod ciemnej gwiazdy. Niezły pomysł... 9/10. Dona: Ciekawie opisane problemy nastolatek. 9/10. ela: Szcęśliwe zakończenie smutnego początku. W niektórych tekstach wyczuwam nieco banalności, ale ogólnie jest dobrze, 7/10. Simuś: Sim, który chce rozpocząć nowe życie... te ciągłe pożary to lekka przesada, ale opowiadanko może być. 6/10. Z@GUBI()N@: No cóż, tu troszkę nie zrozumiałem fabuły, ale przyznam, że rozwój akcji jest ciekawy. Daję 6/10. Nai: Historia gwiazdy, która kończy się złamaniem nerwowym... niezłe! 7/10. Trin: Podobnie jak u Nai tyle, że bez brazylijsko-chińskich ziemniaków... 7/10. Saper X: A no właśnie, na jaką ocenę według Was zasługuje moje opowiadanie? Czekajcie na nowe odcinki. Ja czekam na wasze! Moja skala ocen: 1 - najgłupsze ze wszystkich jakie znam 2 - bardzo głupie 3 - głupie 4 - słabe 5 - takie sobie 6 - może być 7 - niezłe 8 - fajne 9 - bardzo fajne 10 - najfajniejsze ze wszystkich jakie znam Komantarze mile widziane! |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|