![]() |
#22 |
Reputacja: 11
|
![]()
jeśli chcesz się opalać na parceli mieszkalnej to się nie da kiedy pojedziesz na wakacje nad morze oczywiście
![]() :smirk: |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
a takie pytanko... czy mozna sobie stworzyc wlasna dzielnice mieszkalna z parcelami nadbrzeznymi? :> czyli tak jak sa dzielnice wakacyjne, to taka zwykla mieszkalna...
pewnie sie da, wiec przenosze sie do: gdzie moge to znalezc ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
mabda możesz sobie stworzyc wlasna dzielnice mieszkalna z parcelami nadbrzeznymi takie do mieszkania i takie na wakacje, ale na wakacyjnej nie możesz miec tam swoich rodzin tylko na wakacje, możesz zrobic sobie tylko nowe otocznie i tam możesz miec swoje rodziny, ale nie możesz na takiej wakacyjne miec swoich rodzin. A, żeby pszenieśc swoją rodzinkę do innego otoczenia musisz miec ją wprowadzoną do jakiegoś domku i ten domek wrzucasz do "kosza" praceli, czyli tam gdzie masz już wszystkie zrobione domy i w chodzisz sobie do tego otoczenia gdzie chcesz i otwierasz to i masz tam swoje rodzinki w domach
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
trochę źle zrozumiałam, a też chciałabym wiedzieć? to można zrobić parcelę mieszkalną w normalnym otoczeniu z plażą itp? czy nie?
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
a jak się stawia parcele przybrzeżne? bo nigdy mi się nie udało.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do moich Simów, zawsze opalają się na czerwono. Zupełnie jak ja ![]() |
|
![]() |
#28 | |
|
![]() Cytat:
edit: już sobie poradziłem Ostatnio edytowane przez Dami : 15.02.2008 - 12:04 |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Te plaże i opcje opalania powinni zlikwidować.!
Mój nastoletni Sims, gdy na wakacjach nad `morzem` się opalał, a po czasie wstał to miał czerwoną skÓrę [spaloną, a jakŻe xd]. Dobra, dziecku [z tej samej rodziny] też pozostała taka pamiątka. Myślałam, że przejdzie. Jednak tylko dziecku zeszło to oszpecenie, a starszej nie, mimo, że kombinowałam z pudrami [może to był błąd? O.o] i innymi takimi żeby to zakryć. Wysłałam ją nawet na studia, lecz nadal ma tą czerwoną skÓrę >.< ^ Zaczerpnięte z wątku : `Spalony Sims`, gdzie niewiele osób mi pomogło ;x Jest na tą feralną opaleniznę jakaś rada? DziiĘkuję.! *kłania się nisko* ________________________ `Rozmawiałam z kaloszem, który spadł z pułki -Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał.` |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
yyy moi simowie zawsze się opalają na brązowo nigdy jeszcze się nie poparzyły.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|