Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.02.2008, 08:44   #1
kasiula215
Guest

Domyślnie Odp: Miejscowy łamacz serc

Możliwe,że dostała w głowę od mamyJuż mam kolejny odcinek,ale rozmyślam nad zmianami
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.02.2008, 09:55   #2
Lizek

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Miejscowy łamacz serc

Cytat:
Napisał kasiula215
Możliwe,że dostała w głowę od mamy
GAHAHAHGAGHAGAHAH OD MAMY
Po przecinku i kropce stawia się spację.
ZAWSZE, ale to ZAWSZE dzieci słyszą śmiechy z sypialni rodziców. Nie widziałam jeszcze w żadnym Fotostory, żeby było inaczej
Akcja dzieje się tak szybko, że czytelnik nie ma szans zaznajomić się z bohaterami. Gdybyś trochę spowolniła akcję, a trochę poopisywała bohaterów, byłoby lepiej. A tak, to tylko wiem, że jakaś eee... Iza? Wprowadziła się do nowego domu i się zauroczyła w przystojnym łajdaczynie. I szczerze mówiąc, kompletnie mnie to nie obchodzi, bo akcja dzieje się tak szybko, że nawet nie przywiązałam się do tej dziewczyny. Nie zaciekawiło mnie, co się z nią stanie dalej. Rozumiesz, o co mi chodzi? Staraj się opisywać uczucia bohaterów tak, by czytelnikom udzielił się nastrój tych postaci. Wiem, że to na razie początki, a prawie każdy fotostoryk na tym forum miał dużo gorsze początki, niż koniec. Jeszcze masz czas, żeby się wyrobić, ale wiesz - im wcześniej nauczysz się pewnych rzeczy, tym wcześniej przeskoczysz na wyższy stopień doświadczenia (za dużo gier RPG).
Ogólnie, źle nie jest.
Pochwalę ładne zdjęcia - chociaż staraj się je robić jednakowej wielkości, bo to trochę razi.

Pozdrawiam, życzę pomysłów
Lizek

PS: Ta Iza nie jest córką Tomka. Z czego wnioskuję? Ma inny kolor oczu niż mama, i inny kolor oczu niż tata. Więc Jola zdradzała go już od dawna

Ostatnio edytowane przez Lizek : 23.02.2008 - 10:00
Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania