|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jak bardzo Wam przeszkadza jej styl, to jest taka opcja w panelu użytkownika jak ignorowanie postów pisanych przez daną osobę. Radzę ją włączyć i przestać się do niej odzywać. Wtedy nie będzie problemów.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można by już usunąć avenly z listy banów, ponieważ ban skończył jej się 3 dni temu
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emerytka
|
![]()
racja, wykonane
#4 |
Guest
|
![]()
ignoruj użytkownika? Masz taką opcję
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
hm podejrzewam ze gdyby na mnie wszyscy sie uwzieli, to tez nie bylabym przyjazna, ale zgadzam sie - chcecie to banujcie, nie chcecie to nie. tylko wtedy przy okazji zbanujcie te wszystkie kotki co mialy wielki ubaw z rozmow z nia - za nekanie. =)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a ja mam propozycję,żeby może przyznać komuś jeszcze tytuł admina?
bo z tego co wiem,to jedynym czynnym adminem jest Oazis.Która i tak jest ostatnio zabiegana ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Chryzantem Złocisty - myśleliśmy nad tym, ale na czas obecny jest to niemożliwe z powodów technicznych.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Technicznych? Nie można by było napisać na www.vbhelp.pl albo do supportu zeby wysłali pilki konserwacyjne? albo przenieśc forum nawet na Phpbb ktore nie ma błędów albo nie wiem inivision power board albo simple machine forum? tam chociaż takich błędów nie ma...
|
![]() |
#9 |
Administrator emerytka
|
![]()
Poprostu czekamy aż superadmin zostanie przeniesiony z pushka na uno. Troche cierpliwości, jeden moderator juz czeka na awans
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą?
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|