![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
to pierwszy odcinek, mo¿e akcja trochê siê rozkrêci.
1.Styl pisania jest moim zdaniem okropny. Jak ju¿ piszesz ¿e "reszta ekipy" to po co dodajesz "czyli Rufcio i Michcio" czy jak im tam? Powali³a mnie wypowied¼: "Sz³am do kuchni na Breakfast(¶niadanko) i zajrza³am do ³a¼ni(³azienki) jak zwykle ciemno... No ja nie mogê... U nas jest zwyczaj, ¿e w ³a¼ni nie ma oknien.. Popatrzy³am w lustro i uczesa³am siê kitkê, a jeszcze okular(okulary) na ¶³oneczko... <brecht>" 2.I te skróty... An, Franko... 3. Strasznie wkurzaj±ce s± te wstawki: hehe, hihi, bla bla bla. Po co to? Zreszt± rozumiem, ¿e raz na jaki¶ czas, ale wypowied¼ "Ale teraz co wam powiem( no i co zobaczy³am 1 godzinkê temu) zdziwi was( no i mnie!) Moja mam poraz pierwszy od 2 lat walnê³a strój k±pielowy( Jeahh) Oczywi¶cie pstryknê³am fotkê... Jak by³a z Rafa³em. Ojej Rafa³ek ochlapa³ Mamusie i mamusia(o jojo) wpad³qa jej woda w oczy..." Reszty zwrotów które mnie walnê³y prawym sierpowym, zrzuci³y z krzes³a na pod³ugê, przebi³y przez pod³ogê tak, ¿e wpad³am do s±siadów i zasypa³y od³amkami. |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|