![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
Halo halo,
być może padło już takie pytanie ale nie mogę go znaleść. Gdzie jest album ze zdjęciami? Podczas gry wyskoczył mi komunikat, że zdjęcia można przeglądać w panelu (nie wiem jakim nie znalazłam) lub kupić album ze zdjęciami i chwalić się przyjaciołom Simów. |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nie jestem pewna ale chyba kiedy klikniesz na telefon lub komputer to jest tam taka opcja z albumem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po kliknięciu na komputer będzie zakładka "zamów album" albo coś w tym stylu. Tyle, że musisz mieć zdjęcia robione przez interakcję simem nie klawiszem "C".
Pozdrawiam Am
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Lepsze Podróże czy Czas wolny?
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia zrobione aparatem mozna przeglądac tam gdzie zwykle w nowej zakładce (F4)
|
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Nie mogę zrobić nowych parcel na wyspie Twikki. Wyskakuje mi jakiś błąd i że przez to aplikacja zostanie zamknięta. Poza tym gdy buduję hotele ludzie nie chcą się w nich meldować. Jest recepcjonista, boy-e, przychodzą ludzie i zamawiają jedzenie w reustauracji, ale się tam nie meldują. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Masz dodatki z neta? Ja też tak miałam, że wszystko działało i jak chciałam wejść na jedną parcelę to się zacinało i wyskakiwał taki komunikat. I musiałam wywalić parę szkodliwych dodatków.
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
kilka pytań:
1-jak zrobić żeby ci ludzie z czasu wolnego ciągle ine dzwonili? 2-czy jest jakiś kod który daje chemię między dwojegiem simów między którymi tej chemii nie ma? 3-czy można zrobić tak żeby w jakiś magiczny sposób simy się nie wkurzały jak coś im stoi na drodze i nie mogą przejść tylko jakoś to omijali? pzdr |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
1 - sprzedać telefon.
2 - yyy... najwyżej zrobisz boolpropem i im podciągniesz stosunki na max'a, u każdego z nich. potem tylko wystarczy aby się przytulili i już masz chemie. 3 - tak, poustawiać inaczej meble. ![]() kurde, czemu piszesz tę wiadomość we wszystkich możliwych temetach .?? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|