![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm nie jest źle ale też nie jest dobrze
![]() Bryła: Mogłaś ją trochę zmienić ja też gram tą rodziną i przebudowałem jej dom usunąłem to niby piętro nad salonem i zmniejszyłem go dach zrobiłem normalny bez żadnych udziwnień a resztę zostawiłem tak jak było. I po przebudowie dom wygląda o wiele lepiej ![]() Wejście + salon = Super nieładne kolory. pustka, kwiat który powinien stać na dworze ![]() Kuchnia: Za ciemna, szafy mają o wiele lepsze recolory, Ten kolor jest ponury. Wszędzie słoneczniki ![]() Sypialnia: Najładniejsze pomieszczenie w domu !! Ocena: 10/10 Łazienka: Za zielono. Ocena: 9/10 Ogród: 1/10 Uwagi: -Nie ma żadnej firanki :/ -Bardzo pusto w domu !! Oceny: Bryła: 8/10 Wnętrze: 29/40, czyli: 7,2/10 słabo Ale to twój drugi dom więc mam nadzieję że będą lepsze domki ?! pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
jasne jasne ..nikomu nie udowodnisz tego że nie używasz wszytskich dodatków ? co nie podobają ci sie .. moze naprawde ich nie posiadasz ?! wiesz cos mnie to nie przekonuje .. ;| a to co napisałaś jest żeunujące i tyle !
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Faktycznie,że przy takiej ilości dodatkow, jaką posiadasz i domku clean jest trudne,żeby nie użyć kilku mebli z dodatków ;/
#24 |
Guest
|
![]()
oj tak ... dziewczyno naprawed mońcisz sobie .. oj naprawde naprawde .. ;/
|
![]() |
#25 |
|
![]()
Mhm nie ma co ukrywać dom bardzo skromny w dodatki :/
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie odwalcie sie ode mnie !! Mam te dodatki nie wiem co mam wam zrobić byście mi uwierzyli !! A poza tym to ja nie kłamie !!! Chyba że ty!! I doczepcie sie ode mnie !! Ja to zaznaczałam jak miałam na studiach i własny biznes a teraz nie moge zainstalowac bo sie płyty porysowały!!! I mszę od koleżanki pożyczyć !!!I nie mam tylko tych a ja je miałam kiedy zakładałam sobie forum.A nie mogłam wtedy grac w the sims 2 bo mi sie komputer wył. !! Jutro od koleżanki biore dodatki te dwa i bede miała wszystkie !! Mam wiele domów z dodatkami np.szyk i elegancja !! Ale ich nie umieszczam bo uważam ze są brzydkie !! Czasem domy robie na odwal sie .. Wiec...Ale mogli byście sie ode mnie odczepić !! Mam nadzieje , że coś zrozumiesz gratka chociaż wątpię !! Zal po prostu żal !!
|
![]() |
#27 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A mi się dom podoba...
I pluszaki pasują do dorosłej kobiety :-) |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
buahahhah ! to raczej mnie nie pouczylo tylko rozśmieszyło ! buhahahaaha ;p i od kogo to ŻaL ?? buhahaha
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Gratka95 : 26.03.2008 - 08:06 Powód: poprawienie błędu |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Bryła jest fajna ale nie ma ogrodu ?;o...Zal... sr.. ocenka to 5/10 na zachete
|
![]() |
#30 |
|
![]()
No trzeba przyznać, że domek do końca udany nie jest...
![]() Gratka95- to forum nie jest od kłotni i od tego aby wypominać komuś, że ma tak samo na imie i wmawiać mu, że oszukuje mówiąc, że ma wszystkie dodatki do simsów. Chcecie na siebie ponadawać, wymieńcie się numerami albo popiszcie przez priv'a ;/ Ten dział jest po to aby każdy mógł pokazywać to co stworzył. To ze jednemu wychodzi to lepiej a drugiemu gorzej jest już kwestia talentu i w wiekszej mierze wprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domek pozostawiam bez oceny, ale próbuj dalej ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|