Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2008, 09:37   #1
Monia114
Guest

Domyślnie Odp: Tomb Raider

Asiczka-najedź tym wózkiem na bramę i potem tak jak przy przesuwaniu tych skrzyń, podciągnij wózek do góry.No i masz otwartą bramę.Przeszłam prawie całą Legend.Nie umiem jednak tego ostatniego poziomu z Amandą.Kiedyś to umiałam być nieśmiertelna w Tomb Raider Legend, a teraz Amanda powala mnie w 5 sekund.

Mam taki mały problemik z Anniversary.Jak mam zabić T-Rexa??Zupełnie niewiem jak..Proszę o pomoc!Z góry wielkie dzięki.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.04.2008, 17:39   #2
ALEXANDER
Guest

Domyślnie Odp: Tomb Raider

Monia114 - t-rexa możesz pokonać za pomocą "trybu adrenaliny" czy jakoś tak. strzelaj w niego, do czasu gdy pasek jego "gniewu" będzie cały czerwony (ten pod jego zdrowiem). następnie, gdy ryknie, zacznie na ciebie napierać. wtedy wciśnij shift + lewo/prawo. czas jak by się "zwolni" a ty nie strzelaj w niego do póki do puty nie zobaczysz dwóch celowników. gdy naprowadzą się na siebie i usłyszysz charakterystyczne *klik*, strzel. t-rex obije się o ścianę i w ten sposób zadasz mu obrażenia. sam podchodziłem do tego kilka razy.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania