![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nie zabardzo mi odpowiadają wasze komentarze takie jak dała ZuuZaa lub tez Nat95_Emosia
![]() Ftopic - co do ciebie to ocena bardzo wyrozumiała ![]() DzikaŚwinia - dzieki za ocene również ^^ mam odniesienie do tago że chodziło mi o uzyskanie pustego domu i tyle ;p hehe xD ściany miały być puste xD dobra i tak nie hce abyscie oceny pisali ze wzgledu czy was wkurzam czy nie ! ;p pozdr. wszelkie dla was kotqi ! :*:*:*:**:* |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
pierwsza fotka - rozumiem że simka nieźle wysportowana że tak nogi w górze utrzymała ;p
i kawka przy śmietniku,ale romantycznie,przy świetle mnóstwa lamp (co to jest?Ogródek czy lotnisko nocą?) bryły nie oceniam bo się nie znam łóżko w sypialni mamy wygląda jak kanapka z serem albo nawet i bez sera pokój małej ładny,nie powala różem,jest delikatny,ładna lampa na ścianie z tym zwierzątkiem łazienka trochę ciasnawa,no i ten szlafroczek widziałam już w każdym domu przepychaczka do kibla rulez! kuchnia w porządku,tylko lodówka trochę nie pasuje jadalnia - rozumiem że jak jedzą to im te żyrandole do talerzy wpadają?a co dopiero jak głowy podnoszą?brrrr ;/ kącik wypoczynkowy wspaniały,tylko to okno na kuchnię bym wywaliła nie oceniam bo nie mam tego w zwyczaju,tylko błagam - mniej lukru w twoich postach,mniej "hihih" "heheh" itepe. bo nam polska języka totalnie zaniknie. ^^ |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm nie jest źle, ale też nie jest dobrze :smirk:. Dom mi się średnio podoba. I tyle. Koniec
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hmmm... Bryła fajna, domek w środku niczego sobie, ale brakuje zasłon i firanek w oknach.
7/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
xP dziekiza oceny ^^
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Hmm bryła do najładniejszych nie należy
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 02.04.2008 - 14:12 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
juz to wczesniej napisałes ;/
|
![]() |
#18 |
|
![]()
Teraz kilka moich uwag:
6/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Dom powiemszczeze nie na mój gust .
Ocena4/10 |
![]() |
#20 |
|
![]()
Strasznie smutna sypialnia. Za to podoba mi się pokój dziecka, chociaż nie jest idealny. Jadalnia i kuchnia ładna, ale salon pusty. Dodaj jakiś obraz na ściańę i będzie ok. Na razie daję 5,5/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|