Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.04.2008, 20:18   #1
TeaHouseMoon
Guest

Domyślnie Odp: Twory TeaHouseMoon...

Rozumiem, co masz na myśli Skinów netowych staram się nie używać, bo się nie opalają A naturalne fryzury... Jakoś nie znalazłam żadnej, która by mi się spodobała Wszystkie mają takie dziwne kolory.
Dziękuję za ocenę Rozumiem, że może być trudniej ocenić takie twory ale mimo wszystko chciałabym, żeby ktoś spróbował dostrzec w nich piękno Mimo, że nie są "naturalne"
Poszukam czegoś naturalnego, może jednak coś przypadnie mi do gustu.
Jakby ktoś zechciał mi zasugerować jakieś strony i/lub autorów godnych polecenia, co robią porządne dodatki, to nie obraziłabym się

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.04.2008, 21:04   #2
Guanabanana
Guest

Cytat:
Napisał TeaHouseMoon
Skinów netowych staram się nie używać, bo się nie opalają A naturalne fryzury... Jakoś nie znalazłam żadnej, która by mi się spodobała Wszystkie mają takie dziwne kolory.
Po pierwsze "netowe" skiny opalają się, po drugie nie wiem gdzie ty szukasz tych skinów i fryzur, ale zapewniam cię, że znajdziesz je jak najbardziej naturalne i bardzo ładne, trzeba jedynie umieć szukać.

Łucja jest ładna i urocza, to chyba w tych oczach siedzi

stare 03.04.2008, 21:14   #3
TeaHouseMoon
Guest

Widocznie mam pecha Dzięki za informację, sprawdzę to jeszcze raz
Z tym szukaniem to faktycznie mam problem :> I właśnie nie wiem gdzie szukać, bo tyle tego, że ciężko. Ale staram się, daję słowo

Dzięki

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania