|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
racja podales ale tyko dwa
a ja mam tu jeszcze kody do gry warcraft 3:reign of chaos podcyas gry wcisnij enter i wpisy kody: whosjourdaddy - niesmiertelnosc + zabijanie jednzm udeyeniem thereisnospoon - mana na full iseedeadpeople - odkrzwa col mapke allzourbaseerebelongtous - wygrana stengthandhonor - nie pryegrac greedisgood - daje 500 ylota i drewna WarpTen - syzbkie budowanie keysersoye ????? - zloto (na miejsce ????? wpisy ilosc)notka- brak wpisu 500 leafittome ????? - drewno , notka - brak wpisu500. sharpandshiny - wsyzstkie ulepszenia motherland (rasa) (poyiom) - przeskakujesz do okreslonego poziomu w kampani dla pojedzncyego gracza . (motherland human o4' pryeniesie cie do 3 planszy)notka - liczba , ktora okresliszpoyiom mosi zawierac przerywki(intreludes). Tak wiec,aby dostac sie do 9 planszy u ludzi ,musisz wpisac matherland human 12, poniewarz pomiedzy poszczegulnzmi misiami tej kapanii s trzy przerywki. i pare kodow do the sims wciskamz kombinacje alt+ctrl+shift+b(w angielskiej wersii c zamiest ![]() rosebud - 1000 dolarow move_objects on/off - nie umiem wztlumaczyc dzialanie tego kodu iterests - pokayuje zaiteresowania sima route_balloons - ? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Monopoly Tycoon
Uwaga Kody nie zawsze działają Naciśnij SHIFT+CTRL+ALT pojawi się okno a w nim: bigmoney - kasa byebye - wykańczasz przeciwników killx - zabijasz przeciwnika x |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wie ktoś jak mogę przejść tą misję w Mafi z wyścigiem. Nie mogę jej przejść.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Wydaje mi się, że temat to fajny pomysł, ale nie do końca. Po co zaśmiecać forum kodami z których i tak nikt nie skorzysta? Może tu ludzie będą pytać o kody, a jak ktoś zna, to mu poda?
Do Beach Life (ktoś pytał) : gdy pojawia się ekran głównego menu gry przytrzymując Shift i Alt wystukać hasło allbuildings (daje dostęp do wszystkich misji i plansz) u mnie działa. A po rozpoczęciu misji wcisnąć jednocześnie Shift Alt 4 (na koncie pojawia się 5000 dolarów, można je wciskać wielokrotnie). |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
happyland X-mas edition:
w Menu jest pozycja"password". wpisujesz tam hasła bez spacji i malymi literami: haxe-canttouchme= bossowie i kolce nie mogą ci nic zrobic( UWAGA!! JESLI UZYJESZ TEGO KODU, UWAZAJ NA "GŁĘBOKIE" KOLCE, BO JAK W NIE WPADNIESZ, MUSISZ WYJSC Z GRY) haxe-opensesame= wyjscie jest otwarte haxe-fullcapacity= mozesz uniesc na raz 10 happylandersow haxe-splitseconds= masz nieograniczony czas haxe-gohomebaddie= nie ma na planszach bossow |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
thps underground 2
Kody do gry: Podnosi Stats do 10: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, V, B, C, V, strzałka do góry, strzałka w dół. Turbo Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: dół, C, V, prawo, góra, B, dół, C, V, prawo, Up, B. Chudy Skater: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, spacja, spacja, spacja, C, spacja, spacja, spacja, spacja, C, spacja, spacja, spacja, spacja, C. Gruby Skater: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, spacja, spacja, spacja, lewo, spacja, spacja, spacja, spacja, lewo, spacja, spacja, spacja, spacja, lewo. Licznik Full: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, V, B, B, góra, lewo, V, C. Jetpack Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: góra, góra, góra, góra, C, V, ,góra , góra, góra, góra, C, V, góra, góra, góra, góra. Zatrzęsie ekranem, wtedy wróć do gry. Blood Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: prawo, góra, C, V. Cheat Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, spacja, spacja, C, V, góra, dół, lewo, góra, C, V, spacja, V, B, spacja, V, B. Zatrzęsie ekranem. Następnie wybierz "End Run" opcje z pause menu. Wszystkie cheaty, FMV, skaters będą odblokowane. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ma ktoś kody do Black and White 2?
|
|
|
|